Min nya förälskelse!

Publicerat: 2011-09-21 Kl: 21:34:00 | I kategori: Inredning |




Eget kollage med bilder lånade från Midbec.se. Deras kollektion Missprint innehåller massor av fina tapeter!


För några månader sedan då vi gjorde alla tillval till vår nya lägenhet så skrev jag ett inlägg om den tapet vi valde som fondvägg i köket. Då var jag egentligen ute efter Mairos "svart blomma" men tvingades besviket inse att den inte gick att få tag på längre. Den blommiga tapeten som vi till slut valde var också fin, men några veckor efter att papperna var påskrivna hittade jag min drömtapet som jag blev totalt blixtförälskad i. 

Eftersom jag hittade den i en annan butik än den som vi fick välja tapeter från så trodde jag inte att det skulle gå att ordna, men för en vecka sedan så ringde jag ändå och frågade eftersom jag visste att det var sista chansen innan de börjar tapetsera. Som tur var så hade de inte hunnit leverera tapeterna till just vår lägenhet, och killen jag pratade med var så hjälpsam och hjäpte mig att beställa och ändra allt så att vi nu kommer att få tapeten jag vill ha! Så himla glad jag blev, så nu kommer Midbecs svart/vita Little trees från deras kollektion Missprint att pryda vårt kombinerade kök/vardagsrum! Jag älskar retromönstret och tror att det kommer att bli hur fint som helst!




Det finns bland annat dessa fina färger att välja mellan men jag föll pladask för den svartvita!



Kommentarer
Postat av: emma, mamma till julia (foto)

hej! har du sett denna klänning på lindex http://www.lindex.com/se/barn/nyinkommet/6648833/Tunika/?styleId=18135602 lite typiskt dig :) visst va den söt?! :D kramis

2011-09-21 @ 22:56:48
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Karin

jättefint!

2011-09-22 @ 04:48:56
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Superfina tapeter! Jag gillar den med turkosa blommor på ... :)

Kram

2011-09-22 @ 08:46:27
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: helen

Jättesnygg tapet!! Så roligt... jag vill också flytta och greja. jag är väl en utav få (iaf av mina nära och kära)som älskar att flytta tanken på allt nytt och gammalt som man ska få pussla ihop till ett hem igen.

Postat av: Dessi at [Home and desire]

Men jösses så snyggt! Jag älskade den gula tapeten längst upp till vänster, men även den du valde i gult hade varit läcker hos oss. TACK för tipset! Vi behöver en ny tapet i vårt lilla rum!



KRAM!

2011-09-22 @ 10:46:54
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Peka

Men shit vilka snygga tapeter!

Den röda med grenar/blommor var jättecool :)



Ja ang mössan.. Den du har var lite stor på Alva eller? Tror du den skulle passa en som har typ en strl större än vad hon har? Eller bör jag kanske ta en större..?

2011-09-22 @ 12:03:02
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: emma

tack för inspiration! fin blogg och fina bilder. :)



håller på med Leias rum så behöver tips. :)

2011-09-22 @ 15:10:03
URL: http://babyleia.wordpress.com
Postat av: andrea

Vilka underbara tapeter! Jag blev blixtförälskad i den gula längst upp till vänster och den svarta som du valt. Perfekt att hitta såhär bra tips när det är dags att börja piffa i nya lägenheten innan vi flyttar dit på riktigt! :D

2011-09-22 @ 20:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0