Höstnytt hos H&M!

Publicerat: 2011-09-25 Kl: 21:37:00 | I kategori: Barnkläder |


 

Eget kollage med bilder från H&M.com

 

 

 

Jag brukar inte köpa så mycket pluttinuttiga plagg med söta tryck till Alva, men dessa tröjor tyckte jag var jättefina trots att de var sockersöta! Jag packade upp dem idag i butiken och var självklart tvungen att köpa hem en till Alva, och inte så oväntat så blev det den bruna med ugglor. Alva tyckte att den var jättefin och ville som vanligt kolla på sig själv i spegeln när hon höll på att testa.

 

Annars är jag just nu så frustrerad att jag vill slänga in datorn i väggen.. Någonting är fel då det inte går att föra över bilder från kameran till datorn helt plötsligt, och inte koppla in den externa hårddisken heller. Så för att lyckas få in de här bilderna i bloggen har det tagit ungefär 45 minuter genom att koppla in kameran i den bärbara datorn, föra över dem till hårddisken, försöka föra över dem till den stationära datorn bara för att upptäcka att det inte funkar, koppla in hårddisken igen, spara bilderna på den bärbara utan redigeringsprogram, men sen ändå måsta blogga från den stationära datorn då det av någon anledning inte funkar så bra med blogg.se på den bärbara. Ja fy tusan så irriterad jag blev, det märks att jag är lite bloggberoende.


Men får vi inte datorn att ta emot bilderna så får jag se ifall jag pausar bloggen några dagar tills vi hunnit fixa felet då jag tycker att det är lite trist att blogga utan bilder och utan photoshop och samtidigt inte har tid att lägga en timme på att få in bilderna i bloggen..

 

 

 

Klart Alva fick tröjan med ugglorna på! 149 kr på H&M


 

 

.. Och matchande sockar var ju såklart ett måste.. Lite tjockare och med plastpluppar under, perfekt! Lite stora dock då de är från flickavdelningen men jag slänger in dem i torktumlaren så är det fixat!

 



Kommentarer
Postat av: SOFIA

Hoppas du får en fin Måndag! KRAM



Glöm inte att checka in Tävlingen

http://bysofia.se/2011/september/eyelash-tavling.html#comment

2011-09-25 @ 23:57:29
URL: http://bysofia.se
Postat av: Jenny

Har sett de där superfina tröjorna. Fanns massor av fina flickkläder i H&M's höstsortiment, men tyvärr ganska tråkiga och färglösa pojkkläder. Trisst att det oftast är så.

Alva kommer hursomhelst bli jättefin!

2011-09-26 @ 07:56:36
Postat av: smäm

Supersöta saker.

2011-09-26 @ 13:21:45
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: Trivsamma förändringar

Verkligen jättesött!



Själv får jag fortfarande leta bland prematurkläderna, och framförallt efter något som kan tänkas passa någonlunda =)

Tyvärr har jag svårt att lämna hemmet och åka in till stan just nu också. Så mormor fick fixa lite kläder så vi kan komma ut på lite promenader.

2011-09-26 @ 14:52:06
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: AnnaMalin

Vad fina plagg de fått in!

2011-09-26 @ 19:14:20
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: boosse

Tänkte på dig när jag såg den med ugglorna :) det blev den gråa för våran del. Vill visserligen ha alla, de är ju dundersöta! Tycker det är synd att minsta storleken är 86/92 för vi kommer få vänta länge innan Maribel kan ha den och klänningen som vi köpte med.

2011-09-26 @ 21:00:44
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: boosse

Förresten, vad rä det för storlekar på de strumporna? Såg dem men tänkte att de är nog halkiga, missade att de hade pluppar under, så söta!

2011-09-26 @ 21:01:34
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Melanie

dom har verkligen jättemycket fina höstkläder till bebisar och större barn på h&m nu:)

2011-09-27 @ 08:37:21
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0