Se hit alla Umebor!

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 11:46:00 | I kategori: Tävlingar |






Ett litet tips till alla er Umebor eller ni som inte bor så långt bort! Webbutiken Hjärtat mitt som jag samarbetar med och ofta handlar ifrån kommer att ha en visning av en del av sitt lager nu på lördag.

Tyvvär så jobbar på lördag jag vilket är himla synd då det är så kul att få se och klämma på plaggen och prylarna live, och jag hade tänkt att köpa på mig några stycken av dessa söta ullstrumpor med plastpluppar på undersidan då jag inte sett några andra sådana i just ull, och Alva halkar bara omkull ifall det inte finns några pluppar på sockarna. Men jag får köpa hem dem sedan istället, men ni som har vägarna förbi tycker jag ska stanna till och kika in!


Jag har även fått äran att ge er som läser min blogg ett litet erbjudande på lördag under visningen (endast på plats) , ange bara "elinochalva" när du betalar så får du 20 % rabatt på hela köpet, gäller endast ordinarie priser!




Happy shopping!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej, jag läser ofta din blogg och har flera gånger läst att " vi läsare inte vill se allt du handlar " osv :) men jag vill se allt, det är ju sånt som är kul med bloggar och det vet jag fler som tycker :D super inspirerande blogg! Puss!!!

2011-09-22 @ 12:04:30
Postat av: jenny

Det lät intressant. Hade gärna åkt dit om jag kunde men för oss är det kalas hela helgen. Angående ullstrumpor med halkpluppar. Jag har hört att man inte ska ha halkpluppar under sockarna som man har ute då det är kallt. De drar tydligen åt sig fukt & kyla så att fötterna blir kalla.

2011-09-22 @ 19:41:48
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Ankie

Hej!

Gäller rabatten bara där på plats eller är det i webbutiken också på lördag? Tacksam för svar! :)

2011-09-22 @ 20:04:12
Postat av: Jessica A

Synd vi bor så långt borta, men Judits fadder bor i Umeå - kanske ska tipsa henne om att köpa julklappar :)

kram j.

2011-09-22 @ 20:49:02
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Anna!

jag undrar vilken affär du jobbar på i ume? var på bikbok idag och tror att jag såg dig i kassan där, det var säkert inte du men fick för mig det haha! =) tacksam för svar!

2011-09-22 @ 20:59:16
Postat av: Elin och Alva

Ankie:



Hej! Rabatten gäller bara under själva visningen på plats! Mvh Elin



Anna:



Hehe nej det var inte jag i kassan på Bik bok utan jag jobbar på h&m :)

2011-09-22 @ 21:04:03
URL: http://elinochalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0