Kista med leksaker!

Publicerat: 2011-10-30 Kl: 11:23:00 | I kategori: Inredning -Barnrum |




Leksakskistan som äntligen innehåller leksaker går nu inte att stänga, men det är för att Alva inte ska klämma fingrarna. Jag använde en hel förpackning med möbeltassar som jag satte längst kanterna..



Alva är redan mycket bättre från sina Höstblåsor, och igår kväll kunde hon äta och dricka sin välling som vanligt! Helt feberfri är hon också men vi har hållt oss inomhus i några dagar för att inte smitta någon vidare. Lite tråkigt blir det efter ett tag och båda jag och Alva klättrade nästan på väggarna efter tre dagar.. Vi har iallafall tagit tag i ett litet projekt som jag tänkt att göra i flera månader - nämligen att flytta in alla Alvas leksaker i hennes rum istället för att förvara dem i en låda i vardagsrummet!

Den fina vita kistan med fjärilar på köpte jag förra året från Ellos för att förvara Alvas leksaker i, men sen hamnade det visst lite annat där istället - som Alvas sängkläder och lite av mina pysselgrejer.. Men nu är det rensat och Alva hjälpte till att flytta över alla leksaker, duktiga tjejen! Sen att det blir lite extra stökigt i Alvas rum nu istället gör ingenting för mig då jag tycker att hennes rum är det roligaste att städa!





Om någon tycker att de ser ut att vara mycket leksaker så är det inte leksaker i hela kistan, i botten ligger det en stor kartong med lite av mina tv-spel som jag inte hittade någon plats för, och så har vi inte rensat leksaker på typ ett halvår så det är mycket babyleksaker kvar..



Ledig söndag idag, så härligt! Jag har redan hunnit med ett träningspass och hoppas vi hinner gå en långpromenad också i det fina höstvädret, beach 2012 here I come!


Kommentarer
Postat av: Trivsamma förändringar

Den där kistan är jättefin! Jag såg den i en annan blogg för ett par veckor sen. Då verkade det som att locket inte kunde åka igen o riskera klämda fingrar, men jag kanske missuppfattade det...?



Skönt att Alva mår bättre nu!

2011-10-30 @ 13:52:16
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Jåwhänna - Pyssel, heminredning och annorlunda prylar

Jag måste bara få berätta att jag verkligen älskar din blogg! Har även lagt till dig på länkar på min blogg, om det är okej?!

2011-10-31 @ 01:04:14
URL: http://johannaastenvall.blogg.se/
Postat av: therese

den där kistan är så fin. funderar på att köpa en sådan till min tjejs blivande rum :-)

2011-10-31 @ 09:59:38
URL: http://annuentherese.blogg.se/
Postat av: Frida

Vilken inbjudande barnrum. Jättefint!!

2011-10-31 @ 13:10:12
URL: http://linkansfru.blogg.se/
Postat av: Karin

Så sött, ser jättefint ut! Fina bilder också:)

2011-10-31 @ 13:52:53
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: suzetteform

Du är välkommen att besöka min hemsida med personliga tavlor & smycken!

www.suzetteform.se

2011-10-31 @ 14:02:08
URL: http://www.suzetteform.se
Postat av: Victorias Jul

Vilken fin kista, en sådan skulle jag vilja ha till min dotter också.

2011-10-31 @ 14:45:57
URL: http://victoriajul.blogg.se/
Postat av: boosse

Tack, det behövs verkligen, har massor att förbereda känns det som! Du som är pysslig, har du något tips för någon enkel dekoration vi kan ha på borden? är helt tom i skallen!



Jag kommer faktiskt låta Maribel smaka/äta på tårtan. Fy fy säger alla sockermotståndare men jag tänker så att allt är farligt om det inte finns någon måtta :) Jag skulle gärna vilja göra egna tårtor men som jag skrek jag är ingen bakmor, är förskräcklig faktiskt så jag funderar på om jag har tagit mig vatten över huvud nu när jag ska baka allt. När man bakar vegansk kan det dessutom vara som att spela på ett lotteri.



Jag har en syster som är uggletokig så jag brukar alltid tänka på er 2 när jag ser något uggligt och sött :) Kram

2011-10-31 @ 21:45:55
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jättefin kistan :)

2011-11-03 @ 18:34:17
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Malisen

Precis ett sådant rum hade jag älskat när jag var liten tös! Undrar lite över de där byggklossarna som står bredvid kistan, var är de ifrån? Kram

2011-11-04 @ 06:39:56
URL: http://malisens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0