Lite shopping..

Publicerat: 2011-10-03 Kl: 20:43:00 | I kategori: Shoppat |





Varje vecka kommer jag nog hem med minst en påse från jobbet, ibland bara med typ en hårspray och ibland lite mer.. Men hela mitt jobb handlar ju om shopping så det är lite svårt att undvika (bra med nåt att skylla på!) när man packar upp flera hundra nya fina varor varje vecka. Den här veckan innehöll påsen lite smått och gott, och eftersom jag fått så många kommentarer att ni vill se bilder på shopping så måste jag väl lyda!

Annars har jag och Alva varit lediga idag, och förutom att hänga i tvättstugan så har vi även hunnit med en lekdejt med Malin och Theodor! De var så himla söta tillsammans och Alva fick flera pussar av Theodor haha, det ska börjas i tid! Bilder på gullungarna kommer dock en annan dag då jag inte ens hunnit föra över bilderna till någon dator än. Ja vår dator funkade igen helt plötsligt igår då jag provade att starta den, men med tanke på att den var trasig alldeles nyss så förväntar jag mig inte att den ska funka speciellt länge till..



 

En bok till Alva från H&Ms samarbete med Unicef. Jättefina illustrationer men det var visst ingen text, så det gäller att ha bra fantasi när man läser den!




Dagens tips blir att det är tag 2 betala för 1 på alla fleecetröjor och fleecebyxor på barnavdelningen! (iallafall var det det i fredags när jag köpte dom men eftersom jag är ledig idag har jag inte koll på när det slutar..) Alva har redan två fleeceställ men eftersom det var så bra pris så blev det två fleecetröjor i en storlek större att ha till våren. Två stycken för 99 kr plus personalrabatt gjorde att jag inte kunde motstå..




Älskar dessa stickade tubhalsdukar, 59.50 kr st. De fanns även i rost och beige, så det kanske blir en färg till innan veckan är slut. Men jag var iallafall inte värst då fina Anna som jag jobbar med köpte en i varje färg haha.. Halsbandet hade jag på mig i lördags på jobbfesten och det livar upp vilket tråkig svart tröja som helst! 99 kr.




Kommentarer
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

Man kanske ska skriva sin egen saga i boken =)

2011-10-03 @ 23:32:43
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Maria

Kul att se vad du shoppat mera sånt :)

2011-10-04 @ 07:53:18
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Kan tro att det är livsfarligt att jobba i klädaffär. Jag skulle nog lyckas ruinera mig själv ;)

Kram

2011-10-04 @ 09:16:46
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Vet inte alls vad det är för märke på tapeten. men den är köpt på bauhaus för en billig peng (89 kr rullen om jag inte minns helt tokigt?)

2011-10-04 @ 12:38:22
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Anna Bjuhr

Åh fina du, klart det är okej, vad söt du är! Synd bara att bloggen ekar och är jordens tråkigaste just nu haha, tänkte ta tag i den idag faktiskt. Tog du inga bilder i lördags? Hade varit kul att se, så himla synd att jag inte kunde vara med.



Och om du någon gång tycker att du shoppar för mycket är det ju bara att tänka på mig, så kommer du alltid ligga i lä;) Ha en skön ledig dag så ses vi imorrn, kram!

2011-10-04 @ 13:33:11
URL: http://annabjuhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0