Lite mer småfolk..

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 20:43:00 | I kategori: Shoppat till Alva |


Full rulle denna söndag ända sen imorse innan sju då Alva vaknade fram tills nu då vi just kommit hem från Alvas farmor och farfar. Farsdagsfirande och jobb har stått på schemat och en sak är då säker - Alva kommer att älska julafton med alla paket hon kommer att få öppna. Imorse då vi väckte Andreas med ett paket på sängen (och nybakta scones, pluspoäng till mig där!!) räckte Alva fram det, för att sen rycka tillbaka det en sekund senare och öppna det själv haha.. Hon är för söt.

Ingen kamera har dock fått följa med så jag slänger in en shoppingbild istället. Men inte på vilken tröja som helst, utan på typ den finaste tröjan Alva har haft, love it.






Ok jag erkänner att jag blivit lite Småfolkberoende den senaste tiden. Det här är den senaste tröjan till Alva som jag fått hem i brevlådan, köpt i en facebookgrupp som jag skrev om för någon vecka sedan. Helt ny var den också, jag hade tänkt att Alva skulle få den i julklapp men vi får se hur det blir med det. Jag råkade glömma den framme när jag öppnat paketet och Alva upptäckte den genast, sprang fram och tog upp den och sa glatt - ååh jättefina tröjan! Haha hon är så himla gullig, men tur att hon har samma smak som mamma sin!






Trevlig söndagskväll på er alla! Jag tipsar lite snabbt om att Lilla tussilago har fraktfritt ikväll om man har deras nyhetsbrev! Har man det inte kan man alltid anmäla sig till [email protected] för att få sin kod!





Kommentarer
Postat av: boosse

Vilken underbar tröja! Den skulle jag ha något emot att roffa åt mig :) Har skickat ett mail till dig förresten. Kram

2011-11-13 @ 22:53:46
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Zandra

Sååå fin, jag dör alltså! Måste nog gå med i den där gruppen ändå ;)

2011-11-14 @ 09:14:09
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Trivsamma förändringar

Förstår att Alva gillade den tröjan, den är urtjusig!

Ebba ska också få plagg från Småfolk, bara hon blir lite större. Jag trodde jag skulle få en ljus lintott till dotter, eftersom jag själv var så ljus som liten. Men nu blev det inte så, utan hon är ganska mörk och klär i lite skarpare färger! Kul!



Ha en fin måndag!

2011-11-14 @ 13:41:26
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jättefin tröja:) Hur handlar man via facebookgruppen? Kram

2011-11-14 @ 19:52:07
Postat av: Elin och Alva

Sandra:



Hej! Varje grupp har sina egna regler, men oftast är det så att den som först skriver en kommentar under bilden och skriver "köper" är den som får köpa. Sen skickar säljaren meddelande med kontonummer och då får man betala in på säljarens konto. För att bli med i grupperna måste man ansöka innan man blir godkänd och kan börja shoppa också :) mvh Elin

2011-11-14 @ 22:29:41
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Jessica A

Sååå fin ju, budade hem en precis likadan pyjamas på Tradera till Vide igår. Den var använd bara 1 gång så nästan som helt ny ju.

Sv: visst är blingos kläder dyra, jag har handlat i deras outletshop förut, gör inte mig nåt om det inte är den nya kollektionen och där är det oftast 50% rabatt iaf.

kram j.

2011-11-15 @ 12:44:24
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: chanette

ny tävling hos mig där man kan vinna 200 kr från sagopalatset. toppen fin butik.

hoppasd du vill vara med

http://tartpalatset.blogg.se/2011/november/vinn-presentkort-fran-sagopalatset-har.html

2011-11-15 @ 15:14:24
URL: http://tartpalatset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0