Klänning från H&M

Publicerat: 2011-05-15 Kl: 22:21:00 | I kategori: Shoppat till Alva |


 


Ett litet shoppingtips så här på kvällskvisten är denna söta klänning från H&Ms babyavdelning för 49.50. Annars köper jag oväntat lite barnkläder på H&M med tanke på att jag jobbar där, men jag gillar ju lite mer den färgglada retrostilen på barnkläder. Men just denna klänning kändes väldigt Alva med sitt färgglada mönster med blommor och fåglar, och billig var den också!



Lite suddiga bilder men Alva var ju så himla söt. Hon håller på göra sin busmin där hon rynkar på näsan, blundar och skrattar samtidigt som hon typ grymtar, underbara unge ♥


Nu är vi tillbaka efter en jättemysig eftermiddag/kväll med bio och god mat! Vi valde en tidigare bio då Andreas är hockeytokig och gärna ville hinna se Sverige spela VMfinal.. Filmen vi såg var som jag tidigare skrev Water for elephants, och den var till och med bättre än vad jag hoppades på, en sån där film som man kommer att tänka på i flera år framöver. Det var länge sedan jag såg en riktigt bra film, sedan Alva föddes har jag knappt sett en enda trots att jag verkligen älskar att gå på bio.

Och när eftertexterna började rulla och lamporna tändes så påmindes jag om varför jag sällan ser dramafilmer trots att de oftast är de bästa filmerna, men jag är ju så himla känslig när det gäller film (tv med för den delen, jag lipar typ till dr phil) och grinar till både lyckliga och sorgliga scener, ja alla scener som innehåller känslor på något sätt. Och det gjorde vekligen Water for elephants, jag grinade hur mycket som helst och satt hulkande med helt blöta kinder och mascararänder ända tills filmen slutade. Och vi skulle gå direkt till Plaza och äta middag.. Tur vi inte träffade så många på vägen dit, de hade väl undrar varför jag såg helt rödgråten  ut. Supergod mat åt vi iallafall, efter en del popcorn och snacks på bion så var man inte direkt hungrig, men en ceasarsallad lyckade jag iallafall trycka i mig innan vi åkte hem och pussade lite på Alva innan det var läggdags!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Låter som en film för mig!! :)

Kram

2011-05-16 @ 09:38:58
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Helen

Vad fin din blogg blivit!!!super.

Jätte härlig sommar klänning till dem små oxå :)

Jättefin fågelholk oxå jag har äntligen oxå lyckats få i hop en drös holkar här hemma som jag har velat ha sen skruttan låg i magen men allt har sin stilla gång;P.

Kram

Postat av: Ida

Jag är oxå en lipsill =)

Jättefin klänning, vilket klipp alltså!

2011-05-16 @ 12:39:54
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: boosse

Vilken underbar klänning, den måste jag köpa nästa gång jag är i storstan :)



Var och såg Water for Elephants jag med för en vecka sedan ungefär. jag är precis som du, så lättrörd till tårar, grät nästan hela tiden, speciellt såfort Rosie kom med in i bilden...

2011-05-17 @ 17:02:37
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Linda - 2 barnsmamma

Min tös har också den klänningen :) den är verkligen jättefin och passar perfekt på en liten prinsessa :)

2011-05-27 @ 20:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0