Lite magsjuka senare..

Publicerat: 2011-03-03 Kl: 10:36:00 | I kategori: Allmänt |





Hehe det är inte lätt att försöka ta en "fin bild" med Alva, hon ville helst smita ur mitt grepp, nypa mig i näsan och göra rörelserna till Imse vimse spindel. Det är väl bara att acceptera att det är hon som bestämmer i familjen nu! Bilderna är tagna just innan magsjukan slog till för några bilder från sjukveckan bjussar jag inte på..



Det blev en lite ovfrivillig bloggpaus i några dagar för som jag trodde så slapp jag inte undan magsjukan då Alva spytt ner mig några gånger. Det var inte heller någon mild magsjuka som drabbade oss, för först blev Alva sjuk, sen blev jag sjuk, sen blev Andreas sjuk samtidigt som Alva blev sjuk igen efter att ha varit kräkfri i två dygn. Jag tänker bespara er alla detaljer med fy fan vad jobbigt det är med magsjuka, det enda positiva var väl att jag hunnit sluta kräkas när Andreas blev sjuk så vi kunde ta hand om varandra och hjälpas åt att ta hand om Alva. Nu vill jag inte se några fler sjukdomar här hemma på mycket länge, helst inte förrän till hösten då Alva börjar dagis och det nog är oundvikligt.

Idag börjar jag för övrigt att jobba efter 1,5 år hemma, jag skulle egetligen ha börjat igår men då var både Alva och Andreas dåliga. Jag var ju sjukskriven nästan halva graviditeten så förutom året med Alva så har jag varit hemma ytterligare några månader vilket gör att det känns som en hel evighet sedan jag jobbade! Jag hade planerat sedan flera veckor tillbaka att jag skulle hinna gå till frisören innan och köpa lite nya vårkläder, samt att jag var så nöjd med att Alva börjat sova så bra på nätterna så att jag skulle vara pigg och fräsch på jobbet! Det gick ju inte så jättebra.. Istället börjar jag jobba hur skabbig som helst efter fem dagars helvete och fem nätter med typ noll sömn, samt en utväxt på typ en halv decimeter.. Men det är tur att jag har ett så roligt jobb så det ska nog gå bra ändå!

Kommentarer
Postat av: Elin

Fy för magsjuka, den är mycket värre än jag trodde. Ni verkar haft liknande förlopp som vi och tur i oturen att ni också gick om varann lite annars hade man nog inte klarat ta hand om varann. Hoppas ni får vara friska nu. Sune har för övrigt fått öroninflamation nu direkt efter magsjukan. Suck

2011-03-03 @ 11:32:56
URL: http://eelinws.blogg.se/
Postat av: Ida

Usch era stackare!

Lycka till idag!

Kramar

2011-03-03 @ 12:00:54
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Mickan

Usch och fy för magsjuka. Ni verkar inte ha haft det lätt. Hoppas ni får vara friska nu.

Lycka till på jobbet! :)

Kramar

2011-03-03 @ 15:45:29
URL: http://angel-like.com
Postat av: britta bloggar

Stackare! Hoppas du får det bra på jobbet!

2011-03-03 @ 21:33:36
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Elin

Skönt att är tillbaka på banan igen! Lycka till på jobbet!

Kram

2011-03-03 @ 22:23:25
URL: http://elinpels.blogg.se/
Postat av: Dessi - Home and desire

Vad kul att du ser fram emot att gå tillbaka till jobb! Jag njuter så av min ledighet, trivs inte alls bra på mitt jobb... Ska antingen börja plugga eller söka lite nytt när bebis är ute!



Förresten, så såg jag att min stämpel också hade hamnat bland penslarna! Så nu kan jag allt stämpla på!



Kram Dessi

2011-03-03 @ 22:43:24
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Magsjuka är inte en favvo alltså ;). Segt att det gick igenom hela familjen. Men nu slipper ni väl förhoppningsvis det framöver!!



Jobbaför mig känns det jätte avlägset men jag funderar ändå på det då och då. Jag tror nämligen inte att jag e jätte sugen att gå tillbaka till miitt jobb....så jag har ju byta jobb bestyr framför mig. Men som P säger till mig skit att tänka på det nu och njut istället!! =)



Kram

2011-03-04 @ 08:23:56
URL: http://minbebis.com/blogg/soontobe/
Postat av: Jessica A

Kul att vara tillbaks på jobbet hoppas jag! Efter lång tid hemma kan man ju behöva lite mer vuxenkontakt.... själv delar vi på föräldraledigheten så jag jobbar 2 dar i veckan. Funkar bra men hade velat jobba 1 dag till men då får vi inte riktigt ihop ekonomin....

2011-03-04 @ 11:02:19
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Jannie

Härligt att du är tillbaka!!

Men stackars stackars er.Magsjukan är INTE rolig.

skönt att ni mår bättre!

O bara lägg av!Du ser då fasiken inte ut som ett ras!Tvärtom.Vacker som en dag!

Hoppas du får en riktigt rolig dag på jobbet!

O en härlig kväll när du väl kommit hem.

massa massa kramar från oss

2011-03-04 @ 11:54:06
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: malin - mamma till Kasper

Så var det för mig också. Gjorde mitt första arbetspass i måndags och var då aningens förkyld och helt slut efter att Kasper både haft magsjuka och fökylning de senaste 3 veckorna. Att han innan han blev sjuk sov hela nätterna är nu ett minne blott, så det som skulle gå så smidigt att gå tillbaka till jobbet är nu en smärre katastrof.

men det är sånt man får räkna med när man har barn=)

2011-03-04 @ 13:18:59
URL: http://framtidensfrisor.blogg.se/
Postat av: Bettan

Usch och fy för magsjuka, inte roligt alls. Skönt att ni mår bättre nu.



Kramis!

2011-03-05 @ 16:33:14
URL: http://haradso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0