laktosfritt!

Publicerat: 2011-03-24 Kl: 08:03:00 | I kategori: Alva 1 - 2 år |




- Helst vill man såklar leka med maten, stoppa mammas armband i tallriken är rätt skoj!



- Nä vadå, jag har inte gjort nåt!



Busungen!


Stackars Alva verkar ha blivit laktosintolerant nu efter magsjukan, jag läste att man kunde bli det i en kort period men att det brukar gå över efter ett tag. Med ett tag så hoppas jag att det innebär typ en vecka eller så och inte ett år som jag läste på familjeliv att något barn blev.. Vi har nu gett henne laktosfri kost i några dagar och hon har redan blivit mycket bättre i magen men tyvärr så smakar ju vällingen rätt äckligt, det tyckte både vi och Alva och nu vägrar hon flaska överhuvudtaget efter att vi försökt få i henne den några gånger. Det är lite jobbigt i och med att Alva är van att somna till vällningflaskan så jag hoppas verkligen att det går över fort! Ännu extra jobbigt blev det då vi alla tre här hemma nu har blivit lite småsjuka samtidigt med ont i halsen och förkylning, men vi har ju bara varit sjuka här hemma typ i två månader så någon vecka till gör väl ingen skillnad..


Är det någon som varit med om samma sak och hur länge tog det innan era barn kunde äta laktos igen utan att bli dåliga i magen?



Glöm inte heller att vara med i min tävling i samarbete med Busfröt där du kan vinna ett presentkort på Nova star på 400 kr! Tävlingen avslutas ikväll kl 24 och du hittar den här!


Kommentarer
Postat av: Ida

Stackarn! Hoppas det återställs snabbt!

Kram på er

2011-03-24 @ 11:16:05
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna S

Nathalie har varit laktoskänslig i flera år men det börjar ge sig nu.

Men att få det efter magsjuka visste jag inte var möjligt.



Har du sett webbplatsen Glada Grodan? Där kan man beställa ett uggletryck med valfritt namn på som du tex kan fästa på en tröja :).



Kramis

2011-03-24 @ 12:28:27
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Bustråden

Hej! Jag vill bara tala om att det blir av att det fina björntyget kommer att tryckas som tyg till hösten! Det brukar oftast hjälpa med ett kort tag lactosfritt efetr magsjuka, krya på er.

2011-03-24 @ 21:00:44
URL: http://bustraden.blogspot.com/
Postat av: Jannie

Men stackars lilla Alva då!

O klart man inte vill ha äcklig välling!hi hi hi

Ville bara kika in o önska underbar fredag till dig going!Massa kramar

2011-03-25 @ 06:40:26
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Matilda

Hej! Jag har fått rådet att alltid vara försiktig med mjölkprodukter efter magsjuka då de är jobbigast för magen att "ta hand" om. Jag kan tipsa om Sempers magdroppar (ja, de man ger till bebisar) som innehåller lakto..nånting ;-) bra när man varit magsjuk, men även om man ätit pencillin! De får ofta magen i balans igen.

2011-04-04 @ 18:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0