Lindexshopping

Publicerat: 2011-06-28 Kl: 23:52:00 | I kategori: Shoppat till Alva |




En full påse från Lindex kom jag och min mamma hem med senast vi var på stan, jag gick in för att köpa ett par shorts till Alva och det kom jag ju ut med. Och lite till..



Syns det att jag älskar färgglada barnkläder? Mönstrade ska det helst också vara och dessa tre fina klänningar kunde jag inte motstå!



Några av plaggen fick Alva av min snälla mamma, bland annat de blommiga haremsbyxorna och t-shirten. Jag hade inte tänkt att köpa någon shortsdress till Alva då jag tänkte att det nog är ganska opraktiskt när man ska byta blöja, men så sprang jag på den här blommiga på rea. Alva har plötsligt både haremsbyxor och shortsdress, hon är visst trendigare än mig själv haha..



Jag gillade Lindex babyavdelning mycket bättre än flickavdelningen och det är lite tråkigt att Alva börjar växa ur storlek 86 så att vi inte kan köpa kläder där längre. Det är mycket roligare mönster på babyavdelningen, mer retroinspirerat som jag gillar medans det är mer prinsess och volanger på flickavdelningen. De flesta har säkert sett Lindex fina molnpyjamaser, Alva har haft dem i flera färger och jag undrar varje gång jag är på Lindex varför de inte använder molntyget och tillverkar en kollektion med kläder till de större barnen också, jag skulle då garanterat köpa varje plagg..


Det var lite oviktiga ytliga tankar så här på kvällskvisten, annars har jag precis blivit megablond då Nina varit så snäll och färgat mitt hår ikväll och imorgon bitti åker vi till havet och spenderar dagen där, underbart!


Kommentarer
Postat av: ★ emma, mamma till julia (foto) ★

åh vad massa fin shopping! hoppas allt är bra och att du får en toppendag! kram :)

2011-06-29 @ 06:19:23
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Matilda

Håller med dig till 100% om Lindex sortiment. Min dotter har storlek 86 nu och jag köper de flesta kläder till henne på Lindex. Men tyvärr är ju storlekerna från 92 och uppåt inte lika roliga, utan väldigt stereotypa och trista. Önskar också att de skulle fortsätta med färger, mönster och retro även där som de gör så bra på baby-avdelningen. Verkar vara många som tycker så men Lindex gör inget åt det... Trist.

2011-06-29 @ 07:30:03
Postat av: Melanie

jag håller med dig. mycket färg och mönster ska det vara:)

2011-06-29 @ 07:54:31
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Jannie

Det va la på tiden att damen fick lite nya kläder!

ha ha ha Supersöta plagg vännen!

Har hon fått en walk in closet än???

hopas ni får en fantastisk dag fina!KRAMAR

2011-06-29 @ 09:20:00
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Ida

Åh vad fina! Gillar verkligen klänningen till höger med blommor!!!

2011-06-29 @ 11:02:36
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Härlig shopping! Gillar också Lindex kläder. Färgglada och billiga :)



Vi hade också tänkt att fara på lycksele djurpark i sommar. Men det blir en tur till sundsvall istället och bo på hotell :) Sen blir det nog en sväng till "din" stad umeå för att hälsa på min lillebror som blir pappa snart :)



Kram

2011-06-29 @ 12:11:54
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: boosse

Visst hart vi det gott men det ä nu på sommaren som man önskar att man bodde i hus!

Vilka fina kläder! Nu kliar det allt i fingrarna åhh :)

Håller med om kläderna på lindex, älskar dom men samtidigt så blir de så trista när de kommer upp i barnavdelningen. Storlek 80 är precis lagom så jag hoppas att hon kan ha storlek 86 länge för jag vill inte gå över till andra avdelningen.

Men på måndag åker vi ju till paris, då blir det shopping och jag har klarat mig en hel månad utan att shoppa till Maribel, är mäkta stolt haha Ska iväg och hämta passen någon dag nu så då ska jag i alla fall handla sådana små blöjtrosor eller vad en ska kalla det så hon kan ha under klänningen. Tänker mest på så det håller extra tätt om blöjan när hon sitter tex i vagnen. Kram

2011-06-29 @ 12:40:57
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Helen

Håller oxå med om Lindex.Ronja har haft stl 92 ett tag nu men har absolut inte handlat lika mycket den senaste tiden där som jag gjorde när hon var mindre kläderna tilltalar mig inte lika mycket längre har bara inte tänkt på att det just kan bero på flick-avdelningens sortiment.

Jag älskade oxå molnpyjamasarna köpte till och med på mig så hon hade att växa i innan dem tog slut haha.

Kram

Postat av: Erika

fin blogg! :) och vilken fin shopping



kram

2011-06-29 @ 22:10:52
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: kela

åh va fina grejer! Jag visste att jag inte skulle gå in här och kika, nu blev jag ju sugen på att åka en sväng till Lindex, och jag som är fattigare än en kyrkråtta ;-)

2011-06-29 @ 22:32:49
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Viola, 22-årig tvåbarnsmamma

Mina barn är 2,5 år och 10 månader och har fortfarande kläder från babyavdelningen. Vilket jag tycker är rätt skönt för jag väntar gärna så länge som möjligt med att börja handla i de trista stereotypa småbarnsavdelningarna!

2011-07-08 @ 09:23:07
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0