Lite ugglor från Lilla tussilago!

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 12:25:00 | I kategori: Inredning -Barnrum |


 

Teckningslina med små ugglenypor i trä där man kan hänga upp både teckningar och kort. Den var lite svårfotad då den är så lång men den var verkligen hur fin som helst, från Lilla tussilago

 


Äntligen har jag haft tid att fota de fina uggleprylarna som Alva fick från Lilla tussilago förra veckan, en jättefin teckningslina och en krok i samma serie som klädnyporna som Alva har sedan tidigare, tusen tack! Man kan ju aldrig få för många ugglor, så dessa passade oss utmärkt ;)

 



Eftersom Alvas rum är så himla fullt just nu och det knappt får plats något mer på väggarna gjorde jag så att jag bara hängde upp den med tejp (sån som inte sliter sönder tapeten, vet inte vad den kallas..) för att se hur den ser ut upphängd och hur lång den skulle bli. På just den här väggen är det redan ganska fullt med tavlor så jag tänkte prova flytta runt den sen för att se vart den passar bäst. I Alvas nya rum skulle jag nog dock vilja hänga den ovanför hennes lilla bord och stolar så att hon lätt kan hänga upp sina teckningar själv när hon sitter och ritar!



- Här passar den nog jättebra mamma!


Förutom teckningslinan fick vi också denna fina ugglekrok i trä som jag dock inte hunnit hänga upp än. Men som tur är har jag ju bästa hjälpen för att bestämma vart den ska sitta, när Alva såg den sa hon först "krok uggla"  var hon nu lärt sig ordet krok, "Avva låna den"och sen sa hon "hänga krok" och försökte hänga upp den på väggen ovanför kuddhörnan.. Vart hon får allt ifrån har jag ingen aning om, men hon såg ju för några dagar sedan då jag hängde upp de fina fågelkrokarna så hon ville väl göra detsamma, gullungen ♥

Kommentarer
Postat av: Jannie

Så himla fin!Jag håller oxå på att kika efter något sådant.Har dock lite svårt att hitta någon som är lite "grabbig"!Ser du någon så får du gärna tjoa till om du tänker på det!

Hoppas ni har en mysig kväll!KRAMAR

2011-07-11 @ 21:28:20
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Ilda - Mamma till Amilia

Mysiga ugglor :)



Ja, barnsaft isglass är verkligen en toppen ide! Speciellt när barnen har feber och måste få i sig vätksa. Finns ju inget bättre är isglass då, enligt dem :D

2011-07-11 @ 21:41:09
URL: http://mislimoje.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ugglor är så söta! (Även fast den ugglan med kroken i mina ögon ser död ut med kryss för ögonen, hihi...) Praktiskt att ha någonstans att hänga hennes teckningar. :)



Kram kram

2011-07-11 @ 22:14:08
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Gabriel

Hej.. Fin och intressant blogg.. Schysst och cool design.. Har själv en pappablogg om livet som ensamstående pappa till mina grabbar Mio och Leon.. Kram Pappa Gabriel..

2011-07-12 @ 18:30:52
URL: http://gabrielgavric.blogg.se/
Postat av: Eva - Kakkakaffe

Alltså. Stökar hon ingenting den där Alva eller hur kan det vara så fantastiskt fint i hennes rum hela tiden? :)

2011-07-12 @ 21:01:56
URL: http://kakkakaffe.com
Postat av: Stina

Vilken tjusig och inspirerande blogg du har! Jag la märke till att din bakgrundstapet är exakt likadan som den vi har i vårt allrum =)

2011-07-13 @ 11:24:27
URL: http://finamammastina.blogg.se/
Postat av: Killmamman

galet fina ugglesaker i rummet :) henrys rum kommer nog vara lika fyllt med ugglesaker (när han väl får ett rum)... :)

2011-07-13 @ 16:27:50
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Mira

Men så fina ugglesaker, jag vill oxå ha! =) Klänningen i inlägget ovanför är ju helt fantastiskt fin oxå!

2011-07-13 @ 18:27:44
URL: http://mirandalux.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0