Vår lördagskväll!

Publicerat: 2011-01-23 Kl: 16:38:55 | I kategori: Vardag |


Alva gillade sina nya presenter direkt, den taggiga bollen blev nya favoriten!

 

Vi försökte ta en fin bild på Alva och Sune hela kvällen men de ville aldrig sitta still..


 

I det andra paketet fanns fina klossar med djur och ljud!


 

- Ok vi sitter väl still i en sekund på samma ställe båda två ..


Gullungarna. Att Alva har två olika outfits beror på att hon hällde ut sin vattenflaska över tröjan. Den söta t-shirten kommer från Polarn o pyret och jag köpte den i storlek 92 för att den skulle passa i sommar, men efter tvätt krympde den och blev max en 86a..

 

Igår hade vi en perfekt kväll med kompisar på besök för lite tvspelande och middag, och lite mer uppvaktning av vår nyblivna ettåring då Erik, Elin och Sune hade med sig två paket! Vi bjöd på västerbottenpaj med romsås och sallad, supergod blev den och riktigt enkelt att göra och passar när man är många för man behöver inte så mycket för att bli mätt! Vi var sex stycken som delade och det blev ganska lagom på en paj.

Vi spelade Little big planet 2 till Ps3 som vi köpte tidigare i veckan, dock  verkar det inte lika bra som ettan som vi spelade jättemycket när jag var gravid och fram till Alva var någon månad gammal och man inte hade tid att spela tvspel längre.. En supertrevlig kväll hade vi hur som helst men det känns ju att man inte är tjugo år längre för vid 20-tiden började jag att gäspa och vid 22 var jag supertrött, vet inte hur man nånsin ska orka gå ut och roa sig på krogen längre till mitt i natten, det kanske blir aktuellt igen när Alva blir tonåring eller så..

Kommentarer
Postat av: Ida

Jättefin tröja från POP! Ser mysigt ut! Vi var oxå hos vänner (barnfam.) igår och var hemma 22.30. Alla prioriterar sömn =)

2011-01-23 @ 18:39:00
URL: http://chictbyida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0