Beautiful blogger award!

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 20:51:00 | I kategori: Listor/Awards |






Den senaste veckan har jag blivit tilldelad inte bara en utan två stycken Beautiful Blogger Award, tack så mycket till gulliga Therese och Linda!

Eftersom de innehöll olika frågor båda två slår jag två flugor i en smäll och svarar på dem här i samma inlägg! Den första delen kommer från Linda och den andra delen från Therese.

Del 1: Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?

“Någon har dödat hans far, mor, lillasyster och samma person är med viss sannolik även på väg till storasyster" (Lars Kepler - Hypnotisören)

Vad var det senaste du såg på tv?
En repris av Project runway

Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Ljudet av Little big planet som Andreas sitter och spelar på Ps3-an

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Räknas det om man bara var ute tio minuter? Isåfall gick vi från pizzerian hem till min kompis Moa

Vad har du på dig?
Svarta tights, svart klänning och en marinblå kofta med guldknappar, allt från h&m

Vilken var den senaste filmen du såg?
Film? Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag såg en hel film senast, man hinner ju aldrig se film när Alva är vaken och när hon somnat på kvällen har jag en massa annat att fixa med. Men om jag inte minns fel så såg vi Grown ups på bio i höstas..

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Jag har faktiskt aldrig tänkt tanken över huvud tagen, jag är rätt hemmakär!

 

Regler:
* Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
* Ge Awarden till 7 andra bloggare.



Del 2: Skriv 7 intressanta saker om dig själv…


1. Jag har samlat på tvspel sen jag var liten och älskar rollspel till alla konsoler, allt från supernintendo till playstation 3. Tyvärr har jag knappt lyft en handkontroll sen Alva föddes, det finns inte tid längre att lägga ner 200 timmar på ett enda spel som jag gjorde tidigare

2. Jag är sjukt mörkrädd och kan oftast inte sova förrän Andreas kommit hem ifall han är ute på krogen eller så. Men det har blivit lite bättre sen Alva föddes, nu är vi ju två som slåss mot alla spöken!

3. Jag hatar att köra bil. Verkligen h a t a r. Jag har haft körkort i typ tio år men kör bara om det är livsnödvändigt. Det vill säga typ aldrig. Det tog kanske ett år innan jag körde vår nya bil pga att den var automatväxlad och jag hade fått för mig att det var jättesvårt..

4. Jag och Andreas har varit tillsammans i snart tretton år, sen jag var sexton ♥ Fast förra året glömde vi vår årsdag bägge två, men Alva var bara några månader då så vi hade fullt upp med annat!

5. Sen Alva föddes kan jag aldrig bara sitta och koppla av och typ göra ingenting utan gör alltid flera saker samtidigt. Typ fyller i papper eller städar samtidigt som jag ser på tv. Om jag bara sitter ner och vilar blir jag jättestressad och tänker på all tid jag slösar bort när jag egentligen kunde gjort viktigare grejer . Jag måste blir bättre på att vila märker jag..

6. Jag älskar dokusåpor, ju töntigare och mer skandaler desto bättre. Paradise hotel, The bachelor, Kungarna av tylösand, jag gillar allt och är överlycklig att Big brother ska börja igen!

7. Min största last är ostkrokar. Jag har nog ätit en påse per helg i hela mitt vuxna liv och när man börjar räkna på hur många hundra påsar det är så förstår jag ju varför jag fortfarande har åtta gravidkilon kvar..



Jag har jättemånga bloggar som jag följer och skulle vilja ge den till alla, men jag skickar awarden vidare till dessa fina tjejer! Ni får själva välja om ni vill göra del 1 eller del 2, eller båda två!

Jemsi
Anna S
Uppsalamamman
Jannie
Mickan
Malin
Edvinsmamma

Gå in och besök deras bloggar ifall ni vill hitta nya bloggar att följa och glöm inte att besöka Therese och Lindas härliga bloggar också!
.
Tillägg: Exakt samtidigt som jag skickade min award till Jannie satt hon och skickade en till mig också, tack gulliga du! Två smarta hjärnor - en tanke :)

Kommentarer
Postat av: Jannie

Tusen tack sötaste du!Vad glad jag blev!

Satt precis o gjorde en likadan o skulle ge en till dig.Älskar verkligen din blogg!Helt underbar!

Men så tänkte jag att du var väl sådär sugen på att göra en till kanske...

Men du är värd vartenda award som finns!KRAMAR

2011-01-26 @ 07:43:59
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Jannie

Glömde ju även o säga att jag sitter här o skrattar för mig själv!Skönt o höra att det finns fler som är fast i ostbåge-träsket!ha ha ha

Kram igen going

2011-01-26 @ 07:49:01
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Jannie

Oerhört smart hjärnor!hi hi hi

Roliga info om dig!Massa kramar

2011-01-26 @ 14:59:36
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Åhh tack! :D Ska göra den så fort blogglusten kommer tillbaka ;)



Kramar

2011-01-28 @ 16:57:21
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Berntragne

This is a very good site. Thank you.

2011-11-10 @ 08:34:37
URL: http://berntragne.blogbrief.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0