Regnbågens alla färger

Publicerat: 2011-01-12 Kl: 10:16:00 | I kategori: Alva 0 -1 år |


Alva invigde sin fina regnbågsbody från Lindex, jag älskar regnbågar just nu!

Alva får känna på sin nya favorit för tillfället, det stora gröna monstret!



Gårdagens besök på Busplaneten blev lika populärt som tidigare hos Alva, hon gillar verkligen bollhavet och alla stora ytor att krypa omkring på. Hon har så himla bra minne också, förra torsdagen när vi var där för första gången blev hon genast förtjust i det stora gröna monstret som syns på bilden ovan. Direkt hon såg det pekade hon och gjorde monsterljuden vi lärt henne, typ morrande. Andra gången vi var där började hon att morra och peka såfort vi kommit upp för rulltrappan för då mindes hon väl sin stora gröna kompis. Likadant var det igår, och lyckan var ju total när Alvas morfar hjälpte henne att få känna på monstret också. Det morrande monsterljudet var för övrigt samma ljud som hon gjorde när hon såg alla tomtar under december, men när man är elva månader är det kanske inte så lätt att skilja på tomtar och monster, de är ju ganska lurviga båda två..

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Tomte ... monster ... samma sak ;)

Jag älskar också regnbågskläderna på lindex. Har bara köpt pyjamasen, men jag skulle tro att minst en body kommer att hamna i tores garderob ... så synd att dom inte finns i större storlekar, då hade Edvin fått en tröja han med :)

Kram

2011-01-12 @ 12:41:02
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Caroline

Sötisen, det är inte lätt att skilja på saker! Här hemma är alla med skägg, mössa eller överhuvudtaget äldre personer "bomtar"(tomtar).:)



Kram

2011-01-12 @ 12:55:12
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Vad söt hon är på bilderna och jättefin tröja också! Det där monstret skulle nog ha varit min favorit i den där åldern också =P

2011-01-13 @ 12:23:14
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0