En blivande längdskidåkare?

Publicerat: 2011-01-23 Kl: 19:07:00 | I kategori: Utomhus |







Idag sken solen här i Umeå och vi hade inget inplanerat under dagen så det blev en riktig långpromenad för hela familjen! Nästan två timmar var vi ute och gick för att Alva skulle få sova riktigt länge, vi testar idag om vi kan få henne att sova en längre sovstund istället för två kortare. Vi bor precis bredvid ett ländskidåkningsspår, och jag blev riktigt sugen på att testa längskidor som jag inte åkt sen gymnastiken i skolan då jag inte gillade det alls, men nu såg det riktigt mysigt ut med alla längskidåkare som susade förbi! När det gäller träning är jag bra på att få idéer om hur jag ska göra för att komma igång men sämre på att genomföra idéerna så vi får väl se om jag lyckas åka någonting innan vintern är slut, jag äger ju inte ens ett par skidor..

Nu är det snart dags att lägga Alva, hon brukar sova vid 20-tiden men idag har hon varit vaken sen klockan 13.15 så det blir lite tidigare läggdags för henne då hon har gnuggat ögonen sen klockan fem.. Så då blir det tvspel resten av kvällen! Trevlig söndagskväll på er!

Kommentarer
Postat av: sara

Vilka underbara bilder! =)

2011-01-23 @ 20:13:25
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilka underbara bilder!

Jag gillade inte heller längdskidor när jag gick på skolan ... men nu tror jag att jag skulle tycka att det var mysigt att åka en fin vinterdag :)

Kram!

2011-01-24 @ 07:07:36
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Ida

Vilka vackra bilder! Det är alltid så härligt med promenader när man väl kommer ut...

2011-01-24 @ 10:41:15
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Bettan

Det ser så vackert ut med frosten i träden och solen som skiner igenom lite. Kan tänka mig att det var en härlig promenad och att lillhönan sov riktigt gott.



Kram!

2011-01-24 @ 19:04:24
URL: http://haradso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0