Ikeashopping!

Publicerat: 2011-02-14 Kl: 14:54:42 | I kategori: Shoppat |




Fina tyger att sy soffkuddar av och en pläd, allt köpte jag med tanke på att matcha den nya soffan jag vill köpa.. Tyget i mitten har jag redan gjort en kudde av i Alvas rum men jag tänkte kanske göra en tavla också!



Massor av husgeråd, vad glad jag blev när jag såg att det fanns ett tårtfat för nu slapp jag köpa ett svindyrt på typ Duka.. Lite bakgrejer slank med hem också, spritsar och formar!




Jag kom hem med oväntat lite grejer till Alva men hade tur att det fina glassetet fanns i lager och den söta servisen har jag också spanat på, exakt samma färger som i Alvas rum så den kommer passa bra i hennes kök!



Det här kommer vi att ha mycket kul med! Synd att fruktkorgen var slut men man kan ju inte få allt.. Förutom det på bilden glömde jag att fota en vit servis och lite smågrejer som lakan och ramar men det är nog inte så intressant ändå :)


Söndagen började inte så jättebra efter en katastrofnatt, så efter att ha varit vaken sedan tre-fyratiden någongång var jag rätt så trött när jag satte mig i bussen mot Sundsvall och Ikea vid sju. Jag har aldrig kunnat sova i bussar/flyg/bilar någonsin hur trött jag än är, så trots att jag låg och blundade i tre timmar lyckades jag inte somna utan blev bara ännu tröttare. Men väl framme fick jag såklart lite mer energi så några timmar senare kom jag och mamma ut med en överfull kundvagn, shoppingtokiga som vi är båda två. Hade det varit jag och Andreas som åkt hade han försökt stoppa mig hela tiden och påpekat att vi inte behöver ytterligare en fruktkorg så jag hade rätt sällskap med mig denna gång..

Anledningen att vi bokade resan i första hand var att jag ville köpa det vita soffbordet jag skrev om för ett tag sen, men eftersom jag hade kollat lagerstatus innan och sett att det var slut trodde jag inte att det skulle finnas kvar såklart. Döm om min förvåning när det låg fyra stycken bord kvar på hyllan på lagret så jag blev såklart överlycklig! Hur vi skulle lyckas få in det i bilen sedan hade jag inte tänkt så mycket på men det löste sig då Andreas kom och hämtade oss när bussen anlänt, och ikväll blir det till att skruva ihop bordet! Nu är det bara en ny soffa som fattas till att matcha bordet och jag har redan sett ut en mörkgrå från Mio. Tur att Andreas gillade den också men vi får se om vi väntar till i höst då vi ändå ska flytta, även om jag skulle vilja ha den på en gång såklart..

Kommentarer
Postat av: ♥ Anna S

Men vad säger du... Fanns bordet. Grattis!!

Jag trivs bra med vårt Plaine så det är OK men jag var bra sur innan ;).



Kram

2011-02-14 @ 16:45:48
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilken tur att det fanns kvar! Ibland har man flyt :) Fina saker fick följa med. På ikea brukar det alltid hamna lite mer än vad man tänk i shoppingkorgen ;)



Jag och tre tjejkompisar har bokat en bussresa ner till ullared i början av april. Känns helt galet att åka 13-14 timmar för att shoppa en dag, haha!



Kram

2011-02-14 @ 16:50:17
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Ida

Åh vilket flyt, var oxå ute efter ett sånt soffbord men är slut på "mitt" IKEA =(

Kul att du hittade så mycket! Älskar tyget med rävar på!

2011-02-14 @ 19:32:16
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad mycket shopping det blev! Jag visste inte ens att de hade bakgrejer där, brukar aldrig ha tid att kolla runt på det jag inte är ute efter för tillfället. Måste kika efter dem nästa gång.



Kul att ni hittade soffbordet!!



Kram

2011-02-14 @ 20:18:04
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Bettan

Åh så mycket fint du fick med dig hem och va roligt att bordet du ville ha fans på plats det med. Hoppas du fick sova gott och att ni har haft en underbar alla hjärtans dag idag :)



Kramar

2011-02-14 @ 21:46:42
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Malin

Mycket fint du fick med dig och vilken tur du hade med soffbordet, måste erkänna att jag är grymt avis:) såg att det fanns tio inne nu så hoppas ett finns kvar när jag åker nästa helg!



Kram

2011-02-15 @ 09:57:38
URL: http://malinssmamirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0