Lite photoshop

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 10:38:00 | I kategori: Photoshop |




Jippi, jag har lärt mig göra stämplar så att man slipper skriva sitt namn på varje kort, ett framsteg för mig som hade noll koll för några veckor sen..


Som jag skrivit förut har jag suttit ganska mycket på kvällarna och försökt att lära mig photoshop, det är verkligen hur mycket som helst att lära sig så det är tur att jag tycker att det är superkul att sitta och pilla och fixa med bilder, önskar bara att jag hade mer tid! Varje gång jag lär mig något nytt blir jag supernöjd, jag kunde ingenting för några veckor sedan och har fram till för typ tre veckor sen endast använt mig av paint för att ändra storlek och beskära bilderna, inte ens när jag försökte förut fattade jag hur jag skulle beskära bilderna i photoshop. En total nybörjare alltså..

Alla som är några år yngre än mig tycker säkert att allt är superenkelt och barnen som går i mellanstadiet nu har väl lärt sig photoshop för länge sen, men när jag gick i skolan var det inte så mycket data, det jag minns var typ  att lära sig att skriva snabbt på tangentbordet :) Internet hade väl precis börjat bli populärt när jag gick på högstadiet/gymnasiet men jag använde det mest från början bara för att söka information, någon som kommer ihåg Altavista? Tänk vad snabbt utveklingen har gått, vi hade inte ens mobiltelefoner, utan skulle man ringa hem så var det telefonkiosker som gällde och nu har väl alla förstaklassare en egen telefon. Vilken fördel för alla som är unga nu som typ kan allt om datorer när de är fem år gamla! Nu blev jag visst lite nostalgisk och så låter det som att jag är hundra år gammal. Hur som helst, det jag skulle tipsa om i det här inlägget ifall det finns fler som har noll koll på photoshop men vill lära sig är att besöka den här bloggen som Tess tipsade mig om, den har massor av roliga  enkla tips som till och med jag förstår, bla om hur man gör egna stämplar som på min bild ovan!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vad duktig du är! Jag kan inte mycket om photoshop heller. Kanske ska spana in den sidan :)

Kram!

2011-02-07 @ 15:20:01
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: linda-mamma till Tyra

vilket toppentips, jag ska genast in och lusläsa och lära mig stämpla!



Jag köpte en småfolk tröja till Tyra när hon var 7 månader, den kan hon fortfarande ha! De är i sånnt bra material som liksom stretchar sig utan att se stretchigt ut. Svårt att förklara, du får åka och klämma på kläderna. Klart det var tack vare vinsten, men det är inte den sista Småfolk tröjan, men dte räcker för den här månaden :) Jag samlar på mig lite varje månad, hinner inte Markus uppfatta vad som händer!Kram!

2011-02-07 @ 21:02:18
URL: http://minbebis.com/blogg/lindaochtyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0