Veckans vara hos Minimango!

Publicerat: 2011-12-23 Kl: 12:30:57 | I kategori: Barnprylar |




Nu är det ju lite för sent för att tipsa om julklappar eftersom julen är så nära
(när gick tiden så fort förresten!!?), men jag tipsar ändå lite snabbt om veckans vara den här veckan hos Minimango.se som är Wigglecubes. Jag tycker att det ser himla kul ut och så här skriver Minimango på deras hemsida:


"En klassiker som aldrig går ur tiden! En lika lärorik som rolig leksak i skumgummi. Starta med att bygga ihop det lite enklare 2D-pusslet, för att sedan gå vidare och bygga en kub i 3D av samma pusselbitar. 6 olika färger, med varierande svårighetsgrad, finns det, och då man klarat av allihop kan man ge sig på den slutgiltiga utmaningen: att bygga ihop alla 6 kuber till en stor med 24 bitar! Väldigt lärorikt för barnen som får utveckla sitt logiska tänkande"


Alva gillar både att stapla och sätta/skruva ihop saker så jag tror att hon skulle gilla dem. Vi har köpt träklossar i julklapp också som hon nog kommer att älska, men eftersom hon har kommit in i en period då hon river fram och kastar runt varenda pryl i sitt rum så kommer det att bli myycket plockande för mig känner jag - det är ju typ femtio klossar i förpackningen så det var nog inte ett helt genomtänkt köp..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0