Cool i leopard!

Publicerat: 2011-12-11 Kl: 21:15:43 | I kategori: Barnkläder |


 

Men herregud, hur kan man ha samlat på sig så mycket saker då vi bara bott här i typ tre år? Det spelar ingen roll hur många timmar vi packat i helgen för det verkar ju aldrig ta slut. Men vi har gjort den mesta rensningen iallafall vilket känns skönt, det är ju det som tar längst tid! Jag brukar vara ganska bra på att rensa bort kläder och skor jag inte använder, men denna gång är jag stenhård och kommer säkert ha kvar max två tredjedelar av garderoben när jag väl är klar. I vanliga fall brukar jag sälja en del på tradera och skänka en del, men tradera är faktiskt ganska tidskrävande så jag skippar det den här gången och skänker bort rubbet. Men det kommer att kännas skönt när vi väl har flyttar och  man bara har kläder som faktiskt går att använda! (nästan bara, några gamla favoriter får hänga med i väntan på att jag ska gå ner några kilon och kunna använda dem igen hehe..)


Jag har inte hunnit fota något den här helgen men däremot hittade jag dessa gamla bilder i ett utkast som jag glömt publicera för någon månader sen, så vi kör på dem tycker jag så att det inte ekar allt för tomt här på bloggen under flytten!


 

Leopardmönstrad tunika från H&M, 79.50


Den här tunikan var det några månader sedan jag köpte till Alva nu, men jag tänkte ändå tipsa om den ifall det är fler än mig som älskar leopardmönstrat! Den kommer från H&Ms babyavdelning och kostar 79.50 kr. Alva har den i storlek 86 och den är ändå lång i både ärmarna och längden trots att jag brukar köpa storlek 92, men den här kommer att funka ett år till skulle jag tro. Förutom tunikan har det även kommit in bland annat kofta, tights och velourdress (byxa + huvtröja) i leopardmönstrat, och igår packade vi upp en jättesöt leopardmönstrad pyjamas på babyavdelningen, love leopard!


 

Den fina spargrisen kommer från Pearhead och syns på fler bilder här! Nej jag har inte beställt kaninen jag skrev om i veckan, Alva får nöja sig med elefanten! Hon älskar verkligen att stoppa pengar i sin spargris, gullungen.

 

 

..Och bara för att jag minns hur fin jag tyckte att den här lilla leoparddressen var som jag köpte till Alva när hon fortfarande låg i min mage var jag tvungen att kolla igenom lite gamla bilder. Så här såg det ut senast då Alva bar leopardmönstrat och det var ju ett tag sen så det var verkligen dags med lite leopard i garderoben!





Alva ungefär tre månade gammal, mammas finaste ♥



Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka fina leopardbilder! Snyggt!

Kram Linda

2011-12-11 @ 21:35:28
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Thereses liv och vardag

Jag själv har en leopardmönstrad sjal som jag köpte på HM förra hösten och har använt hur mycket som helst! Alvas tunika var jättefin, för att inte tala om den söta lilla dressen hon hade när hon var tre månader. Kram!

2011-12-11 @ 22:51:50
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Amanda med lillasyster i magen

Den leopardmönstrade tunikan har jag köpt till Amanda och jag gillar den verkligen! Tuff och fin på samma gång :) Och så söt hon var i lilla leoparddressen! Bra jobbat med flyttpackandet, snart är det över! Kram!

2011-12-11 @ 23:37:22
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

jag måste säga att jag gillar din blogg så himla himla mycket, den är så fin och jag blir glad varje gång jag kikar in här :) kramar

2011-12-12 @ 11:32:04
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Frida

Men vilken söt dress på bebben =)

2011-12-13 @ 12:33:39
URL: http://linkansfru.blogg.se/
Postat av: Anna

Skönt att nerpackande snart är över, då återstår uppackandet men det är ju mycket roligare :)

2011-12-13 @ 13:58:35
URL: http://cyberkaka.blogspot.com
Postat av: Lina (NinnaLilltroll)

Så söt i leopardmönstrat, både då och nu :)

2011-12-13 @ 23:29:51
URL: http://ninnalilltroll.blogspot.com/
Postat av: Emma H

Hjälp vad stor Alva har blivit! Sötunge! =D

2011-12-14 @ 19:09:59
URL: http://sitamoia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0