Lite smått och gott..

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 21:29:00 | I kategori: Shoppat till Alva |


Inte helt oväntat så kom jag hem med några små saker shoppade till Alva igår efter min och mammas helkväll tillsammans. Det blev lite smått och gott till hösten, men eftersom vi lämnade tillbaka några grejer samt köpte om vissa plagg med rabattkuponger så gick vi ändå ganska jämt upp! Men nästa gång jag får chansen att gå på stan själv utan barnvagn (ja Alvas sitta-snällt-i-vagnen-när-mamma-kollar-på-kläder-period är visst över nu..) tänker jag bara gå och prova kläder åt mig själv för en gångs skull, det är konstigt att det alltid är Alva som får en massa kläder när jag går i affärer nu för tiden..


 

Halksockor med ugglor från Åhlens, 3 par för 69 kr plus att det var 20 % på alla barnkläder



Söta trosor med regnbågar från lindex. Dessa köpte jag i och för sig sist jag var på lindex men hade inte packat upp dom ur påsen än. Jag förstår varför Andreas blir galen på mig då jag alltid lämnar alla påsar jag shoppar mitt på vardagsrumsbordet typ, och sen kan dom ligga där någon vecka eller så tills jag behöver grejerna. De tre påsarna med Alvas regnkläder låg visst fortfarande kvar såhär två veckor senare..


Sen blev det lite smått och gott från Polarn o pyret som hade clubdagar med 10% på ett helt köp. Tjocksockar och fingervantar behövs ju alltid mycket av eftersom man alltid tappar bort några par vantar varje vinter..




Ett jättefint underställ med älgar på! Alva har redan ett ullunderställ hemma från förra vintern som jag tror funkar även i år, men det här är i polyester och är lite svalare men transporterar ändå bort fukt så jag tror det blir bra under hösten. 179 kr per del.


Men på stan hann vi bara gå runt och kika knappt en timme, vi var ju faktiskt där för att gå på bio! Först laddade vi upp med varsin entrecote på Bishops, verkligen hur gott som helst! Bion vi såg var Bridesmaides, och den var minst lika rolig som jag trodde. Inte bara jag som tycket det heller, det var många skratt i biosalongen under kvällen. Precis min humor var det också så det blev en riktig fullpoängare, helt i klass med Baksmällan som annars är typ den roligaste filmen jag vet - så gå och se den ni som har chansen!



Kommentarer
Postat av: Therese

Ugglesockorna var hur söta som helst, måste kolla om det finns några sådana i Mollys storlek! Jag var faktiskt förbi en leksaksaffär här i stan idag som har ett brett sortiment av Kids Concept, de hade inte kakfatet inne men de ska beställa hem ett sådant till mig så förhoppningsvis kommer det under veckan :)

Ha en fin kväll! Kram

2011-08-23 @ 23:18:51
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: boosse

Härligt underställ!

Hon fick måla med sådan "vanlig" flaskfärg. Arbetar med det på jobbet varje dag men inte kan jag komma på vad färgen heter! men du kanske har koll :) Hon gjorde målningen på ÖF.

2011-08-24 @ 09:47:07
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Ankie

Hej!

Jag har hittat din blogg och följt den nu under några veckor, var underbar den är! Blir inspirerad till mycket! Fortsätt skriv!:)

2011-08-24 @ 13:26:08
Postat av: AnnaMalin

Sv: Tack! Och visst är det så, att man inte kan få nog med förvaring! Därav älskar jag korgar av alla de slag :-)



Fina kläder!



Hoppas ni har en fin kväll. Kram!

2011-08-24 @ 20:28:37
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: Dessi - Home and desire

Men så mycket fint du shoppat! Älskar sockorna och understället! Behöver man underställ till bebisar? Eller vad ska man ha på dom till vintern... HJÄLP!

2011-08-24 @ 22:55:37
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Haha, känner igen det där med att ställa allt på bordet! Här hemma hamnar allt på köksbordet och sambon suckar varje dag vi kliver upp och allt är kvar. Nu tröttnade han till och med på vårt stora köksbord så han sålde det och alla stolar, köpte ett mindre runt bort och nya stolar så nu finns det inte lika mycket plats att ställa på. Fast jag har hittat en ny plats som sambon redan har dömt om till "väsk-hörnan"...

2011-08-24 @ 23:09:14
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Åh det understället MÅSTE köpas till Edvin med som är helt galen i älgar. Och värre blir det väl nu när älgjakten snart är igång igen .... för han berättar jakthistorier minst en gång om dagen ;)

Kram

2011-08-25 @ 10:05:42
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Jannie

ha ha ha Du är underbar vännen!Nog fasiken den största(bästa) shopparen jag känner!

Understället var ju SÅ tufft!Har inte haft en tanke på att man behöver underställ,så tack för tipset!



O tusen tack gulle-du!blev så glad att du gillade tatooen.O jag kan meddela att jag oxå har blivit mesigare sen jag fick barn.det va la därför jag sklappa ihop efteråt...ha ha ha

Hoppas du får en fantastisk fredag vännen!Bamsekram

2011-08-26 @ 08:00:24
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Fin shopping! :D

2011-08-30 @ 09:03:53
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0