Dagens bilder!

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 21:43:00 | I kategori: Vardag |




Alva är ganska nöjd efter att just nått toppen av kullen på lekplatsten här brevid..


Så var mina två lediga dagar över för denna vecka trots att veckan bara börjat. Jag jobbar oftast helg och är då ledig två vardagar istället vilket är lite trist då vi aldrig är lediga tillsammans hela familjen, och alla man känner jobbar ju också då. Men jag och Alva har iallafall hängt i lekparken som vanligt idag, och Alva invigde de svarta regn/överdragsbyxorna från h&m som jag skrev om igår! Kanonbra kändes dom, nästan så att jag överväger att köpa ett par till i en större storlek så att det finns hemma till våren då de garanterat inte kommer att finnas kvar i butiken speciellt länge till. Det käns verkligen som en "varjedagbyxa" att ha i sandlådan nu när det är blött och sandigt i lekparken. Jag har nämnt min sandfobi tidigare i bloggen, men det är ju oundvikligt nu när Alva typ vill bo i sandlådan.

Sand innanför tröjan, sand i sockarna, sand i vagnen, sand i sängen och sand på mamma. Det är väl bara att vänja sig..




- Vadå, gillar du inte sand morsan? Det är ju det bästa som finns!



Sen så har jag även hunnit med att pyssla lite idag medans Alva sov, superkul! Jag har inte hunnit med nåt pyssel överhuvudtaget de senaste månaderna men jag har några små projekt på gång som jag skulle vilja ta mig tid till. Bilder kommer under veckan när jag hunnit fota, men jag kan avslöja att jag använt de underbara papperen från Blafre som jag visade när jag köpte dem i våras!

Och så måste jag bara säga hur himla glad jag är över alla fina läsare som är inne här och kikar och lämnar så gulliga kommentarer, tusen tack för alla fina ord! Och alla uggletips :)

Lite extra glad blev jag nyss då jag upptäckte att jag har hela 100 prenumeranter på bloglovin, helt otroligt! Jag kommer ihåg när jag nyss hade börjat blogga och upptäckte att jag hade typ 3 stycken och blev överlycklig att någon ens ville läsa min blogg. I och för sig så var ju en av dom tre läsarna Andreas som jag tvingade bli min första prenumerant haha.. så man kan ju säga att jag har 99 frivilliga prenumeranter ♥ Vill du följa bloggen kan du göra det här!

Kommentarer
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Galonkläder är guld värda! Hur skulle man klara sig utan dom? :)

Kram

2011-08-17 @ 10:45:15
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Sandra, Colins mamma

Vilka härliga bilder!

2011-08-17 @ 11:09:46
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: ZANDRA - AUGUSTIFAMILJEN

Tack för tipset om galonisarna på HM.. satt som en smäck. Nu blir det att inviga :)

2011-08-17 @ 14:43:03
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: therese

så söta ! har du gjort vimplarna själv ? om du har köpt dom, får du hemskt gärna tala om vart. :-)

2011-08-17 @ 21:57:01
URL: http://annuentherese.blogg.se/
Postat av: boosse

Vad härlig Alva är!

Du som jobbar på Hm och är mamma :) vill köpa krypvänliga byxor till maribel nu när det är snart höst. de du köpte på hm, är de vatten och vind-resistenta?

2011-08-17 @ 21:58:12
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Fiffiga Systrar

sååå fina de blev! jag sitter oxå och snabbpysslar när min prins sover middag! Tiden är ju minst sagt knapp.. tack för tips superfint! kram

2011-08-19 @ 17:48:02
URL: http://fiffigasystrar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0