Påsken i bilder

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 22:40:08 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |


 

Vi har haft en sån underbar påsk hela familjen, men man kunde knappt tro att det verkligen var påsk då vi alltid brukar ha en massa snö då. Jag hade inte riktigt fattat hur varmt det egentligen skulle bli, så jag hade packat både täckbyxor och vinterskor som jag alltid gör när vi åker till Lillsele över påsk. Behöver jag ens nämna att jag knappt behövde packa upp några av kläderna jag hade med mig, det var snarare så att man ville vara så lättklädd som möjligt för att inte svettas ihjäl. Nina var så smart att hon hade med sig en bikini medan jag satt och svettades i mina vinterskor som var det enda paret jag hade med mig.. Men jag ska absolut inte klaga, det var så himla skönt att sitta i solstolarna hela dagarna och bara njuta av solen och värmen och jag har till och med fått lite färg! Alva trivdes hon också och älskade att vara utomhus och leka hela dagarna!

 

Vår vår vår! Alla fina naturbilder är tagna av Andreas så dem kan jag inte ta åt mig äran för..

 

 

Här på älven brukar vi sitta på isen varje påsk och grilla och sola ifall det är fint väder, men nu var det knappt någon is kvar så vi fick hålla oss på land!




Min mamma letade fram den här gamla kärran som min morfar har snickrat ihop en gång i tiden, gissa om Alva gillade att åka runt i den och inte alls ville kliva ur! Tur att hennes morfar var så snäll att han gick och drog runt henne i kärran en låång stund..



Påskägg hade vi såklart också, det största på bilden ovan stod Tomas och Nina för. De hade förberett en hemlig påskqizz med en massa frågor om påsken, och vinnaren (min mamma) vann en skattjakt. I skattkistan låg det hemliga priset, nämligen det här gigantiska ägget fyllt med både champange, ostar, kex och typ ett kilo godis som låg under alla andra godsaker! Mycket uppskattat!



På promenad i det fina vädret. Vi tränar på att gå varje dag och Alva glömde bort sig att hon inte vill gå om hon inte får hålla i ens finger, så hon gick typ 2-3 steg i helgen (men jag missade det tyvärr..) Hon är egentligen jättestadig och det märks att hon kan gå om hon vill eftersom man knappt håller i henne, men hon är nog bara väldigt envis tror jag..



Lägg gärna en sista röst på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum,
tävlingen avslutas imorgon tisdag kl tolv

Tack för alla som har röstat!

Vill du lägga en röst på oss så gå in här!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilka mysiga bilder! Ser ut som att ni haft en toppen helg. Och här har barnen också svettats. På lördagen fattade man aldrig hur galet varmt det skulle bli .. till o med skalbyxor var för mycket :)



Jag har självklart lagt en röst idag också!

Kramar

2011-04-26 @ 07:12:55
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Linda

Vilka fina bilder :) jätte söt liten tjej du har!

2011-04-26 @ 08:00:46
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: boosse

Vilka mysiga bilder :)



nej, det är verkligen tråkigt att inte kunna njuta av våren. Satt hela min födelsedag och snöt mig och nös så jag blödde. men vackert väder hade jag! tack för gratulationen :)

2011-04-26 @ 17:54:06
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Petra

Härliga bilder,ser att våra små e lika gamla födda samma år och månad:)ja junibacken var uppskattat:)kram

2011-04-26 @ 18:50:29
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- *VI BYGGER HUS*

Vilken fin skrinda hon sitter i och det där påskägget hade jag gärna tackat ja till. :-)



känner igen mig i det du skriver, lika dant här hos oss att mina krukväxter ser mer ledsna än pigga ut. Därför ska det bli spännande o se om man kan lyckas få en trädgård att växa, hihi.



Önskar en fortsatt fin vecka, kramar!

2011-04-26 @ 20:27:02
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: emma, mamma till julia (foto)

alva är så söööööööt! det är helöt otroligt va söt hon är :) en riktigt sån där liten tjej som tanterna vill nypa i kinderna ;D hehe! kram

2011-04-27 @ 05:53:06
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: ida

Gud vad fina och söta små påsk bilder:) kram

2011-04-27 @ 22:18:11
URL: http://foljmode.devote.se/
Postat av: Jannie-mamma till Vicor

Underbara bildre vännen!

Ser ju så jäkla härligt ut!

2011-04-28 @ 07:38:30
URL: http://ettforsoktilldagbok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0