Lite Stockholmsshopping del 1

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 22:39:34 | I kategori: Shoppat |




Det blev oväntat lite kläder shoppade till Alva, jag trodde att jag skulle go helt bananas men lyckades hejda mig och köpte bara nödvändiga saker.. Den röda prickiga jackan från Name it hade jag spanat in mig på innan vi åkte, men tyvärr fanns den bara i storlek 98. Fast det hindrade ju inte mig från att köpa den ändå till nästa vår eller så, den kostade ju bara 199 kr! På lindex hade jag en rabattkupong så därifrån blev det den fina blommiga klänningen.



Något som Alva börjar ha dåligt om i garderoben är pyjamasar, så det blev tre stycken såna. Ett jättegulligt nattlinne med hjärtan från Varför Därför, en grön helt underbar pyjamas med hjärtan från samma märke, och en randig pyjamas från Polarn o pyret ( mamma hade nån rabattkupong där så vi var ju tvungen att utnyttja den..)


Det blev en hel del shopping under vår helg i Stockholm, men lite annat hann vi med också. På fredagen mötte vi upp med en av mina närmaste kompisar som flyttade till stockholm i vintras, och så åkte vi tillsammans med tunnelbanan ( jag upptäckte att tunnelbana en fredag i rusningstrafik är nog inte min grej..) till Hammarby sjöstad där hon nu bor för att äta middag tillsammans och spana in hennes nya boende vilket var superkul! Lördagen spenderades först i affärer för att sen avslutas med en supergod middag, plankstek och pannacotta med vit choklad. Då hade vi redan ätit en superstor hotellfrukost och lunch, så trots att vi gått rätt så många kilometer den här helgen så har det nog smygit sig på ett kilo eller två.. Vi hann gå på bio också på kvällen, jag älskar att gå på bio men har bara varit en gång sedan Alva föddes så det kändes superkul även om det inte är en sån stor grej egentligen! Vi såg Black swan med Natalie Portman, den var otroligt bra och gripande men även rätt så läskig. Och så lyckades jag trycka i mig en förpackning varma chips också trots att jag redan var proppmätt efter vår brakmiddag, men ingen bio utan snacks!




Trots att jag gick på massor av affärer som inte finns här i Umeå så kom jag ändå hem med en massa plagg som jag lika gärna kunde köpa här hemma, men jag är verkligen en h&mtjej och köper hellre fem billiga toppar än en dyr.. Från h&m blev det bland annat några randiga klänningar, en svart klänning, en svart topp och några andra smågrejer som aldrig fastnade på bild. Indiska har jag i princip aldrig handlat på, men jag kom ut med hela tre klänningar därifrån, varav två på halvareapriset. Jag brukar aldrig hitta nåt på rea så det var ju trevligt att fynda lite!


Söta ballerinaskor med rosett från Indiska



Alva fick vara med bara för att hon är så söt såklart!

Cubus var väl den enda affär jag handlade på som inte finns här hemma, så jag passade på att köpa fyra likadana linnen då jag hittade en modell som jag älskade. Så gör jag ofta om jag hittar nåt jag gillar, jag köper typ alla färger som finns, fast sen så använder jag nästan ändå alltid den svarta..

Jag var tvungen att dela upp shoppingen i två inlägg då det hade blivit så himla många bilder annars, så det kommer ett till inlägg lite senare med de prylar jag köpte till Alvas rum!



Rösta gärna på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum!

Det går att rösta en gång per dag fram till den 26 april, vill du rösta på oss så gå in här!

Tack ♥



Kommentarer
Postat av: Tanja

Hej! Jag har just nu ett samarbete med Barniallt.se där du får upp till 50% rabatt hos dom ! Kolla in vilka produket här på min blogg. mvh Tanja



http://www.misshute.blogspot.com/

2011-04-18 @ 23:18:58
URL: http://misshute.blogspot.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Ballerinaskorna var sjukt söta!



Vi var också på bio igår och såg Black Swan, grymt bra tyckte jag!

2011-04-18 @ 23:45:58
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilken härlig shopping! Den gröna pyjamasen till Alva var hur super söt som hellst! Den skulle passa fint på lilla tore-rädtott här hemma också :)

Kram!

2011-04-19 @ 10:12:56
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Malin - Mamma till Nova

Ja jag älskar tradera! Stövlarna är helt oanvända och jag fyndade dem för 31 kr, plus frakt :)

Dom har ju funnits förr på Lindex men Novas strl har inte funnits o nu säljer dom inte de längre så jag blev så glad när jag hittade dom på tradera.



Vilken underbar helg ni verkar ha haft! O massa fint har du fått med dig hem :) Gillade den blommiga klänningen från Lindex jätte mycket! Är den från minsta avdelningen?



199 kr för en vårjacka var riktigt billigt o den var jätte fin!! Nu blev jag också sugen på en sån åt Nova :)

2011-04-19 @ 10:32:00
URL: http://maammamamalin.blogg.se/
Postat av: Mickan

Låter som ni haft det jättebra. Jättefina kläder och SÅÅÅ gott med plankstek! Jag vill också ha! :P



Visst var bokstäverna fina. :) Har det blivit något pyntat hos er inför påsk än?



Nu är vinnaren av en body cream från Loveko utsedd. Gå in och kika ifall det blev du! En ny tävling kommer snart!

Kramar

2011-04-19 @ 11:18:58
URL: http://angel-like.com
Postat av: Alexandra

Det var en hel del du hittade i huvudstaden! =) Mycket fint!



Förstår din känsla i magen med röstningen... Känner samma inför mamma Galan även fast jag vet att jag inte har den blekaste chansen så har man ändå ett litet hopp där inne någonstans ;).



Hoppas du får en trevlig helg!! Kram

2011-04-20 @ 09:26:08
URL: http://minbebis.com/blogg/soontobe/
Postat av: Elin

Men gud så underbart att få shoppa loss ordentligt! Det kliar i mina shoppingfingrar när jag ser allt fint du hittat.



Kram!

2011-04-20 @ 11:14:35
URL: http://elinpels.blogg.se/
Postat av: Ida

Ballerinaskorna var riktigt söta. Måste nog ta en titt på Indiska till veckan.

2011-04-20 @ 12:52:43
URL: http://stardust.webblogg.se/
Postat av: boosse

ser nu att alva har ju samma jacka som jag köpt eåt Maribel:)

2011-05-31 @ 20:24:58
URL: http://boosses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0