Reashopping!

Publicerat: 2011-04-28 Kl: 12:26:56 | I kategori: Shoppat till Alva |


 

Bikini, solhatt och tights till Alva, inte ens fyrtio kronor betalade jag för allt! Bikinin vet jag dock inte hur mycket den kommer att bli använd eftersom vi säkert kommer att köpa en sån där UVdräkt, men den var ju så söt..


Regnjacka, täckbyxor, fleecefodrad gummijacka och matchande byxor, och jag betalade inte ens tvåhundra kronor för allt!


En hel påse med reagrejer kom jag hem med från jobbet förra veckan, men jag har inte hunnit att packa upp den förrän nu. Egentligen försöker jag att inte köpa så mycket onödiga saker till Alva just nu (något som jag är expert på..) eftersom vi kommer att måsta spara en hel del pengar till flytten i höst, och alla tillvalen till lägenheten kostar mycket mer än vad vi räknat med. Men eftersom det var både halva reapriset och clubrabatt så var jag ändå tvungen att passa på även om kläderna kommer ta en massa plats i garderoben några månader innan storlekarna passar. Det känns som att det kommer att gå åt en hel del ytterkläder i höst när Alva börjar på dagis, så nu har jag ju iallafall en uppsättning klar! Påsen innehöll även några saker till mig själv, en svart klänning till exempel och några duschkrämer som också var på halva reapriset, men det är sånt som jag gillar att köpa billigt av när jag får tillfälle och bunkra upp med så att vi alltid har hemma.

Nu är det snart jobbdags för mig, jag ska bara slänga i mig lite lunch och cykla iväg. Det är mycket tråkigare att jobba kväll nu när Alva ligger och sover när jag kommer hem, men dagen blir himla lång när vi alltid kliver upp då Alva vaknar klockan sju, så man får mycket gjort innan det är jobbdags! Förmiddagen har vi spenderat i lekparken här bredvid - Alva har skyfflat sand i sin hink medans jag har suttit brevid och solat!

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh billigt och bra!

2011-04-28 @ 15:58:48
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Helena

Vilken härlig blogg du har :)

2011-04-28 @ 16:23:36
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Dessi - Home and desire

Tusan så fina saker du hittat! Vilka fynd! :)

2011-04-30 @ 09:11:15
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0