hösten är här

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 19:08:35 | I kategori: Utomhus |


Imorse vaknade jag med ont i halsen och möjligtvis lite feber, men det var bara väntat med tanke på hur mycket Alva har snorat på mig de senaste dagarna. Jag fick iallafall sova ända till kl halv sex utan att blir väckt vilket inte händer så ofta.

Det är konstigt hur mycket man orkar när man får barn. Jag knappt sovit en hel natt sedan Alva föddes för 8 månader sen, oftast blir man väckt 2-20 gånger per natt och vid 5-tiden och framåt brukar hon böka runt och gnälla i sömnen fram tills hon vaknar vid 7 så efter 5 hinner man nästan aldrig somna om. Tur att jag inte visste det innan Alva föddes, då tyckte jag att det var jättejobbigt att kliva upp klockan 8 på vardagarna för att hinna till jobbet kl 10..

Efter lunch kände jag mig piggare så då gick vi ut på en promenad i det fina höstvädret! Vi gick förbi min mamma som var ledig idag, och där fick Alva en present. Jag hade råkat nämna att jag letat efter en varmare jacka till Alva men inte hittat någon som var bra. Såklart kommer mamma hem med en ny jacka till Alva som hon köpt på sagolika ting. Jag tycker egentligen att det är ganska onödigt att köpa dyrare märkesplagg när hon ändå växer så fort just nu, men denna jacka var så himla fin!

jackan från Villervalla

på promenad i Gammliaskogen

Alva ville helst gå själv                                                          .. och äta gräs

 

.. och känna lite på buskarna!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Vilken cool jacka! Och mössan var supercool, var kommer den ifrån?

Skoj att du hänger med fortfarande, och KUL att du lämnade en kommentar så jag kunde kika tillbaka :-)

KRAM!

2010-09-29 @ 20:33:46
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Sarah och Dexter

Hej!

Har följt din blogg ett tag och hade för mig att Alva hade en sådan jacka som jag funderar på att köpa till Dexter. Dock är han inte så stor (3 mån) men det är ju grymt roligt att samla på sig kläder!! Tänkte en sådan jacka till hösten, men nu e frågan: tycker du att den är bra?

Kram Sarah och Dexter

2011-03-01 @ 10:18:05
Postat av: ELINOCHALVA

Sarah och Dexter:



Hej! Vad kul att du följer min blogg! Jag gillar villervallajackan jättemycket även om det är lite smidigare med overall! Alva har storlek 80 och hon kommer nog att kunna ha den i vår också trots att hon nu mest har storlek 86! Men den är varm och skön annars så det är ett bra köp! Kram Elin

2011-03-01 @ 13:55:28
URL: http://elinochalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0