promenad vid nydalasjön

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 15:45:26 | I kategori: Utomhus |


Idag var Alva feberfri så jag och Alva gick ut på en promenad vid nydalasjön. Det är så himla mysigt att gå där för det är så fint, och så ligger det ju bara 10 min bort från oss! Stor skillnad mot att gå här vid alla höghus. När vi flyttar till vår nya lägenhet nästa höst kommer vi att bo ännu närmare, om det inte hade varit massa träd i vägen hade vi sett sjön från vardagsrumsfönstret då vi kommer att bo på 4 våningen.

Jag stannade till på samma ställe som jag och Andreas tog massa fina magbilder på mig när jag var gravid med Alva förra hösten, ett fint minne!

Alva i magen i vecka 25




Alva utanför magen 8 månader. 

Idag fick hon inviga sina lurviga leopardstövlar som jag köpte på hm för 20 kr. Inte så praktiska men väldigt söta, man måste ju passa på innan det blir för kallt! Imorse kl 8 när Andreas for till jobbet var det ju minusgrader... Och sen när hon somnade passade jag på att sätta mig på bron en stund och njuta lite av solen!





Kommentarer
Postat av: Eva - Kakkakaffe

Mössan är handmade by Bonkeli Mini. Alldeles underbart handarbete! Mössan är den såkallade vinterhättan och är fodrad. Jag köpte två likadana förra vintern, eftersom jag tyckte de var så fina. Använde den alltså också som vintermössa med huva under.



Och oj så fint barnrum ni fixat i inlägget nedan! Tänk om man själv också skulle ha sådana där stylingkunskaper;)

2010-09-29 @ 09:18:10
URL: http://www.kakkakaffe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0