Ugglor ugglor ugglor.. och lite shopping!

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 15:56:46 | I kategori: Shoppat till Alva |


Någon mer än jag som gillar inredning och märkt att det finns väldigt mycket ugglor överallt? Jag tycker att de är supergulliga och skulle kunna köpa hur mycket som helst, det passar ju väldigt bra i barnrummet åtminstone!

Idag fick jag barnvakt några timmar och begav mig ned till stan för att äta lunch med en av mina fina vänner. Vi åt på Lottas som alltid har jättergod mat och hann sitta och prata och skratta i en hel timme, superkul och man får lite extra energi! Lite shopping hann jag såklart med också..

Eftersom jag inte har tid att fara på stan lika ofta som tidigare så blir jag lite extra shoppingsugen när jag väl får tillfälle att gå en runda i affärerna. Jag började på Village som hade byggt ut butiken och fått in väldigt mycket fint till hösten, och det som köptes blev jättesöta wallstickers med ugglor som vi ska ha i Alvas rum i nya lägenheten. Jag har sett dom på bilder av barnrum på styleroom.se och blev så himla glad att de fanns här i Umeå!
Wallstickers med ugglor, från Village


Sen Alva föddes har det nästan blivit mer shopping till henne än till mig själv, men det finns så mycket fina barnkläder och barninredning! Sjävklart fick hon lite grejer idag också, jag fyndade några saker på Lindex och betalade bara 178 kr för allt nedan! Tycker att just Lindex har så himla fina barnkläder, härliga färger och tryck.

Pyjamas med mumin, body med ugglor :), sockar, mockasiner och mössa fyndat för 178 kr!


Kände att jag ville hitta något till mig själv också så jag gick in på h&m en sväng, där hittar jag alltid något! Det blev två stycken fina toppar.

Blå lång bastopp och svart tunika med spetskant från h&m


På Lagerhouse blev det en ugglekudde till Alvas kuddhörna, och ett block med ugglor. Jag får se om jag behåller kudden eller inte, är inte helt nöjd med färgerna och egentligen hade jag tänkt att sy egna ugglekuddar efter att ha sett massa fina i andra bloggar!

 

Ugglekudde och uggleblock från Lagerhouse

Sist av allt gick jag på Åhlens. Herregud så mycket fint som fanns där, jag hade kunnat köpa hela affären! Allt var så färgglatt och med fina mönster. Min favoritfärg är rosa, men jag vill inte ha rosa framme i hemmet så att det syns, bara på saker som anteckningsblock, teknikprylar, almanackor och annat som ligger i lådan. Men på Åhlens blev jag nästan sugen på att köpa en rosa stekpanna och en prickig termos, allt såg så inbjudande ut! Dessa saker nedan tyckte jag var lite extra fina, dock fick de stanna kvar i butiken.


Sparbössa uggla och färglad klocka till Alvas rum, kaffemuggar i fina mönster och randig pajform, allt åhlens


Det här är det som fick följa med hem från Åhlens, vantar till Alva och färgglada stapelklossar som blev populära direkt! Jag gillar verkligen leksaksavdelningen på Åhlens, de har bra priset och i fina färger som man blir glad av!

 

Alva har fått syn på klossarna! En sekund senare var dom nedrivna


Kommentarer
Postat av: pysseliten

Tack :) Jag hoppas kunna ge ite tps med min blogg gillar ju att fixa en hel del i mitt hem .

Och vill att det ska vara billigt at pyssla .Sött rum den lilla dottern har .Min dotter Ebba är ju stor nu men kommer ihåg den rosa tiden :)

2010-10-07 @ 10:26:41
URL: http://pysseliten.blogg.se/
Postat av: Kicki

Ugglor är helt fantastsikt söta!



Jag vill uttrycka ett stor tack för din fina kommentar på min blogg! Jag blev jätteglad :)



Må så gott och mys massor med din söta prinsessa!

2010-10-07 @ 12:30:03
URL: http://blogg.mama.nu/johansfru/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0