Sy egna barnkläder

Publicerat: 2010-10-27 Kl: 16:45:32 | I kategori: Barnkläder |


Jag önskar verkligen att jag hade tillräckligt stora sykunskaper för att kunna sy egna barnkläder, men det har jag tyvärr inte och det är väldigt långt ifrån. Jag har den senaste tiden upptäckt hur många gulliga bloggare och säljare på tradera det finns som syr och säljer egna barnkläder, mössor, dregglisar och filtar, och färgerna och mönstren är bara helt underbara. Tyvärr blir det ju lite dyrare såklart om man ska köpa hemmasydda kläder eftersom de bara sys i få exemplar, annars skulle jag gärna köpa ännu fler sådana plagg till Alva.

Ett märke som jag gillar är JNYdesign som både tillverkar fina barnkläder och tyger! Alva har en rosa body med moln därifrån som jag fyndat på tradera, men jag funderar på att beställa några fler plagg från deras hemsida. Alva kommer nog att få en klänning i det härliga djungelmönstret på den andra bilden, samt ett eller två plagg med moln, mitt favoritmönster!






Alla bilder ovan är från jnydesign.se

Idag har Alva varit klädd i en jättefin body med elefantmönster, även denna är köpt helt ny på tradera av en säljare som sytt den själv. Jag tror jag betalade 49 kr för den så vissa plagg kan man köpa billigare än i klädkedjorna! Den har varit en favorit här hemma men nu börjar den tyvärr bli för liten, tror det får bli sista gången idag som den används, tråkigt när favoritkläderna inte går att använda mer!





Finklädd i favoritbodyn med elefanter!


Kommentarer
Postat av: Lillebus

Hej Elin!

Tack för din fina kommentar! Ja- molntyget är en favorit här oxå, hur fint som helst :-)

Är det något speciellt som du är ute efter till din lilla fina så är det bara att fråga, deg kostar inget och jag försöker hålla ok priser vid beställningar.



Ha det gott!



2010-10-27 @ 21:56:04
URL: http://Www.ninasyr.blogspot.com
Postat av: Britta Bloggar

Åh vilka fina kläder, underbar mönster!

2010-10-27 @ 23:02:52
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Josefin -Happy Days-

Men vilken mysig blogg du har, så roligt att du hittade in till mig så jag fick chans att hitta din. :-) Gillar designen, härliga bilder med. Tittar in igen, var så säker!



Trevlig kväll o tack för fina ord!!

2010-10-27 @ 23:03:44
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Mickan

Vilka härliga kläder! :) Jättefina verkligen. Önskar också att jag var duktig på att sy, eller duktig på att göra smycken...

2010-10-27 @ 23:59:15
URL: http://angel-like.com
Postat av: Ida

Ljuvliga färger! Jag gillar din stil och din blogg. Färgglada barnkläder är finast! Jag väntar mitt första barn och hoppas på att den snart ska komma ut...

2010-10-28 @ 11:12:06
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: linda-mamma till Tyra

Jag är så sjukt glad att jag vann presentkortet, men Hjärtat Mitt har ju så många fina saker, så jag kommer nog behöva skjuta till en del slantar om jag känner mig själv rätt, har jag väl börjat klicka hem nått så brukar jag inte stanna vid ett par plagg. Bra tips om JNY design, jag vart jättesugen på en massa saker nu från dem också, måste ju uppdatera garderoben lite, hihi :)

2010-10-28 @ 16:57:14
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Elinochalva

Ida:



Vad glad jag blir över att du gillar min blogg, jättekul att höra! Vad mysigt med en liten bebis snart, lycka till med allt! Jag svarar här eftersom jag inte har lösenordet till din blogg, annars hade jag gärna gått in och kikat i din blogg också :)



Kram Elin och alva

2010-10-29 @ 15:56:01
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Ida

Om du mailar mig så kan jag skicka lösenordet till dig =)

2010-10-29 @ 16:19:06
URL: http://chictbyida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0