Snö och sol

Publicerat: 2010-10-15 Kl: 16:25:22 | I kategori: Utomhus |


Imorse var vädret mycket bättre än igår, snö och sol och inte bara slaskigt och blött, dock minusgradigt så det blev dags för vinterjackan. Som alla andra dagar gick vi ut på en promenad runt lunchtid så att Alva får sova en sväng i vagnen. Och som alla andra dagar kommer vi ut ungefär en timme senare än vad jag har tänkt på grund av allt som ska göras innan vi kan lämna lägenheten.
.
Byta blöja klä på bebis klä på mamma klä på overall arg bebis vill inte ha overall ta av overall byta bajsblöja ta på overall och så vidare i all oändlighet.

Fast till slut kom vi oss ut i det fina vädret, och efter en stunds promenad gick jag förbi mina föräldrar för att bli bjuden på lunch, pappa hade gjort potatisgratäng och kassler vilket var betydligt godare än fil och flingor som jag brukar äta till lunch!


Eskimå?

Kommentarer
Postat av: Eva - Kakkakaffe

Usch för att klä på!



Så fint du har fixat bloggen förresten. Trevlig fredag.

2010-10-15 @ 19:32:50
URL: http://kakkakaffe.com
Postat av: linda-mamma till Tyra

Usch va kallt det verkar vara hos er :/ ! Jättefint vart det med nya designen! Jo, apropå vantar, har fått lite tips från kompisar med barn, typ alla säger att man ska satsa på PoP vintervante. Den är dyrare men ska enligt en kompis "sitta som gjutet" under en overall. Tyra kommer hata den ändå, det känner jag på mig iallafall...

2010-10-15 @ 20:03:01
URL: http://linmackblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0