Lite mer shopping..

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 20:21:47 | I kategori: Shoppat till Alva |


Nu kommer det åter igen ett shoppinginlägg, det andra för idag så det verkar nog som om jag inte gör annat än att shoppa. Men då jag varit iväg både på bio och fest denna vecka tyckte Andreas att han också var värd lite extra skoj, så han satte sig i en bil med ett gäng andra grabbar och körde upp till Skellefteå för att se Björklöven spela hockey.
.
Lite ensamt blev det då för mig och Alva, så jag ringde min snälla mamma och hon kom förbi och hämtade upp oss för en sväng till Strömpilen. Jag vet iallafall varifrån jag ärvt mitt shoppingintresse! Som vanligt så kom jag inte tomhänt därifrån, utan det blev några fina plagg från Lindex, till Alva såklart. Till mig själv köpte jag..
.
.. ett svart baslinne. Så tråkigt att det inte ens fick vara med på bild. Det är tur att Alva alltid har så färgglada kläder som livar upp lite grann då jag själv ofta bär tråkigt svart!
Härligt mönstrad sparkbyxa, klänning med djur, randig klänning, vit body , mönstrad body och 2 velourbyxor. Allt från Lindex. Den fina sparkbyxan köpte min mamma till Alva. Hon tyckte det var lite kul eftersom jag och min bror endast använde byxor av denna modell på 70 och 80-talet!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Lindex kläder is to die for! Så himla fina!!!



Och, jösses vilken fin tös du har!

2010-10-10 @ 22:06:16
URL: http://blogg.mama.nu/johansfru/
Postat av: Eva - Kakkakaffe

Celine fick bodyn i samma mönster som sparkbyxan häromdagen. Jättefin! Gillade dina traderafynd i inlägget ner jättemycket också. Färg är fint.

2010-10-11 @ 20:56:56
URL: http://kakkakaffe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0