En heldag med lek

Publicerat: 2010-11-21 Kl: 21:00:06 | I kategori: Vardag |


Vilken härlig dag vi har haft idag! Vi har varit och hälsat på Erik och Elin och grattat lilla Sune som fyllde ett år i torsdags, redan stora killen! Det blev en heldag tillsammans med både fika, middag, promenad, lek och ballonger som inte slutade förrän vid 19.30 då vi var tvugna att åka hem och natta Alva. De har nyligen flyttat in i ett nybyggt jättefint hus på gångavstånd ifrån dit vi kommer att flytta nästa höst, så då kommer nog Sune och Alva kunna leka tillsammans mest hela tiden, de har haft kul tillsammans hela dagen! Oftast vill de ha just den leksak som den andra leker med för tillfället, men det är tur att Sune fick så många roliga prylar när han fyllde år så det fanns en hel del intressant att leka med. Och leka har de gjort exakt hela dagen, inte en lugn stund har vi haft utan det är verkligen full rulle hela tiden. Och man kan inte lämna dem ur sikte en sekund för då har de krupit iväg och börjat klättra någonstans. Eller Sune kan ju faktiskt själv, han har blivit så duktig! Vi tog massor av fina kort så jag bjuder på en liten bildkavalkad, men eftersom de aldrig satt still blev det lite suddigt och i förbifarten sådär..







Kommentarer
Postat av: ellenojag

Här var det mysiga bilder också, visst är det så underbart att se när de Leker med sina kompisar, love it!



Jajamen Ellen är en riktigt fika och shopping tjej, var på sin första tur när hon var en vecka, så hon har lärt sig från början ;)

2010-11-21 @ 22:22:09
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Em

Hej, vad kul att du blev peppad av mitt inlägg om träning! Det är ju just det där med tiden som är svårt, och även motivationen - därför är det bäst att inte gå ut för hårt med för höga ambitioner, då blir man lätt besviken. Bättre lite än inget är mitt motto just nu! Även roligare om man har nån kompis man kan stämma träff med och ut o gå tillsammans, det kan jag sakna ibland. Lycka till! Kram

2010-11-22 @ 08:16:56
URL: http://emsliv.blogspot.com
Postat av: linda-mamma till Tyra

badhuset är toppen, jag tycker det är en mysig grej att göra med Tyra om vi inte har nått speciellt inplanerat, en tur dit gör ju att hon är nöjd och trött hela dan sen. Men hon orkar högst en timme, sen blir hon jättekall, att avsluta med bubbel är toppen så hon får upp värmen lite.



Om tre veckor är det vår tur att ha ettårs kalas, kan knappt tro det!

2010-11-22 @ 08:56:39
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Härliga bilder. Ni verkar ha haft jättekul. :)



Tack så mycket. Roligt att höra. :D

Kramar

2010-11-22 @ 14:41:14
URL: http://angel-like.com
Postat av: Elin

Vilka fina bilder =) tack för igår, det får vi göra om snart! Kram

2010-11-22 @ 22:06:00
URL: http://eelinws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0