Sjukling och skateboard

Publicerat: 2010-11-07 Kl: 12:09:49 | I kategori: Allmänt |


Att det inte går att planera som förut när man har barn fick vi erfara igår. Andreas och hans kompisar hade som jag tidigare nämt premiär för sin skateboardfilm Slight II på Folkets bio igår kväll. De hade såklart mycket att förebereda hela dagen då det var över 70 gäster anmälda, så jag och Alva var själva från eftermiddagen och framåt. Planen var att Alvas farmor och farfar skulle komma vid 17.30-tiden för att vara barnvakt under kvällen medan jag skulle åka iväg på fördrink och vidare till middag på restaurang  med  Elin och hennes vänner, för att sen ta oss till Folkets bio vid 21.30 då filmen skulle börja. Så blev det såklart inte trots att jag sett fram emot det hela veckan.

Vid ungefär 16.30 tiden då Alva vaknade från sin sovstund såg jag direkt att hon inte var frisk. Hon var lesden, gnällig och ville bara vara i min famn så det var bara att ta fram febertermometern som visade över 39 grader, lillstackarn♥. Det verkar gå så himla snabbt när barn blir sjuka, på förmiddagen var hon pigg och glad och lekte som vanligt för att någon timme senare bli tvärsjuk. Alvas farmor och farfar kom på en gång de hörde att Alva var sjuk, och Alvas farfar var snäll och åkte till apoteket och köpte en ny febertermometer då den vi hade olämpligt nog tog slut batterier i.

Men man märker verkligen vad som är prio ett i livet just nu, så fort Alva blev sjuk och ledsen så kändes det såklart inte viktigt längre att gå ut och roa sig, så jag stannade hemma med Alvas farmor och farfar så åt vi pizza och hade mysigt hemma istället. Som tur var blev Alva mycket piggare och gladare efter lite alvedon  och somnade vid 21-tiden, så då kunde jag bege mig ner till biografen för att se filmen med alla andra förväntasfulla människor som samlats!

Grabbarna hade fixat det jättefint med röd matta (det var ju filmpremiär!), marschaller, välkommstbål och snacks. När filmen sattes igång och introt startade till tonerna av Serenade med Steve miller band kom det ett jubel från publiken som höll i sig genom hela filmen! Det var så himla kul att äntligen få se vad dom jobbat så hårt med under så lång tid. Det är ett gäng grabbar runt 30-års åldern som har åkt skateboard sen typ början av 90-talet och som fortfarande träffas och åker trots att många av dem nu har familj och barn, så deras slogan för filmen var " Older Slower Harder", klockrent! Filmen var så otroligt bra, jag blev superstolt när Andreas klipp visades och jag hoppas att den kommer på youtube så att fler får se den!

En av grabbarna ur filmen


Synd bara att natten bjöd på minimalt med sömn då en sjuk bebis inte sover så bra, men mellan kl 4-8 lyckades jag sova någon timme här och där. Dagen kommer nog mest bestå av att gosa med Alva när hon vaknar från sin tupplur, det är bara famnen som duger just nu..

Kommentarer
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Hoppas lilla Alva snart blir frisk igen.

Roligt att filmen blev lyckad. :)

Kram

2010-11-07 @ 14:12:03
URL: http://angel-like.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0