Nytt boende

Publicerat: 2010-11-11 Kl: 15:51:33 | I kategori: Nya lägenheten |


I början av sommaren köpte vi en ny lägenhet lite spontant så där.. Drömmen är väl ett hus så småningom men vi har insett att det kommer att dröja några år. Lägenheten är en 4:a på 90 kvadrat vilket är lite mindre än vi har nu, men med ett extra rum. För bara några veckor sedan fick vi mail från fastighetsförmedlingen att bygget nu satt igång, det är alltså en helt nyproducerad lägenhet som kommer att vara klar för inflyttning nästa höst!

Det enda negativa är väl att både jag och Andreas får några kilometer längre till jobbet och våra familjer som nu bor väldigt nära. Men med tanke på att många som bor i Stockholm verkar pendla flera timmar varje dag kanske man inte ska klaga när det tar en halvtimme istället för tio minuter att cykla till jobbet.. Jättefint läge är det i alla fall, endast en stenkast från Nydalasjön som kommer att vara vår utsikt från vardagsrumsfönstret.


Vårt nya boende!


Trots att det är ungefär ett år kvar innan vi kan flytta in så håller jag på att längta ihjäl mig nästan.. Det ska bli så otroligt roligt att få välja alla tillval helt själv, allt från kakel och tapeter till köksluckor. Vi har inte fått några tillvalslistor än, men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Jag gillar ju att planera ganska mycket. Ok väldigt mycket.. Så jag har redan en bild i huvudet av hur lägenheten kommer att se ut, vilka möbler som ska stå på vilken plats och vad vi behöver köpa nytt. Sen är det klart att det inte blir exakt som man önskar men det är så kul att fantisera och drömma lite! Speciellt Alvas rum ser jag fram emot att inreda, det blir mycket större än det hon har nu så det kommer inte att kännas lika trångt. Sen så är nog barnrum det roligaste man kan inreda har jag märkt, man blir så glad av alla härliga färger och det finns hur mycket fint som helst att välja mellan!

För att få lite inspiration till kök och badrum beställde jag precis hem några inredningskataloger från inredningskataloger.se, en ny sida där man kan beställa hem kataloger från olika inredningsföretag helt gratis. Det ska bli kul att bläddra igenom katalogerna sen när de kommer och få lite nya idéer!

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Hej!

vad skoj att du lämnade en kommentar hos mig, då hittade jag till dig med :-)



Grattis till er lilla tjej, så söt & även grattis till nytt boende. så roligt att planera inför :-)



kramar Anna

2010-11-11 @ 20:28:29
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Britta Bloggar

Härligt! Kul att få drömma och planera, tiden går fort! Jag har precis dragit igång en tävling om du är intresserad!

2010-11-11 @ 21:11:57
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Catrin

Åh va kul =) Härligt med allt nytt och fräsht också!

2010-11-11 @ 21:47:42
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Denise - Mamma, foto, galenskap

sv: tack :) Oj vilken sovare :D Fast det blir nog lätt så ifall dom inte tycker om nätterna lika mycket.. Wilgot har ju alltid sovit hela nätter, oftast över 12 timmar i sträck.. Så ja, det är nog int så konstigt att han sover så lite om dagarna.

2010-11-11 @ 22:06:58
URL: http://endenise.se
Postat av: ♥ Anna S

Vad KUL (och svårt) att få inreda precis som man vill!!



Har du också blivit kontaktad av inredningskataloger.se för att du har en blogg?



Kram

2010-11-11 @ 22:29:53
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Hanna - mamma till ღNeoღ

åhh va kul med en helt ny och fräsh lägenhet!! det hade jag inte tackat nej till och inte ett hus heller för den delen... ^^

jobbigt att behöva vänta ett helt år bara! phu!!

kram rkam

2010-11-11 @ 23:29:17
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Lina

Åh vad kul!! Ser superfint ut, och vad roligt att flytta in i något helt nytt. Spännande! Tiden går fort, fort... är säker på att det snart är dags att flytta in :)

2010-11-12 @ 07:35:31
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Åh, så spännande. Det ser fint ut och kommer nog bli jättefint. Roligt att vara med från början. Vår lägenhet var inflyttningsklar 2008 och vi flyttade in förra sommaren. Vi är de första ägarna. Men golv och tapeter var ju lagt när vi flyttade in. Det vi fick välja var ju vitvaror och skåpluckor och sådant... Men det är härligt att ha en ny lägenhet. Jag förstår att du längtar. :)



Kramar

2010-11-12 @ 17:38:44
URL: http://angel-like.com
Postat av: linda-mamma till Tyra

visst är det underbart spännande med helt nytt :) Vi är så bortskämda med det där, lägenheten vi bodde i innan vi byggde huset var nyproduktion som vi valde allt själva i. Men jag tror det var där det började, att vi tyckte det var så himla skönt med nått som är helt nytt, så när vi ville flytta till hus valde vi att bygga nytt även då. Du ska se att ni kommer köpa ett helt nytt hus i framtiden, hihi. Ser ut att vara mycket yta i lägenheten, va kul! Jag var skitstressad i början över hur man går från 60 kvm lägenhet till att fylla 100 kvm bottenplan i hus. Men jag har taggad ner, börjad se fördelarna med att bo in sig och känna efter vad som passar. Men Tyras rum var ju lätt det som varit roligast att inreda :) Lycka till :)

2010-11-13 @ 10:21:05
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days-

Åh så himla roligt, lycka!

2010-11-17 @ 11:42:30
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Jenny

Vad spännande med helt nybyggt boende. Funderade över vart i "norrland" (halva sveriges yta) du kunde tänkas bo :) Men när du skrev Nydalasjön, förstår jag att du såklart är Umebo ;) Själv är jag utflyttad Sthlmare som numer bor i Norsjö. Kul att läsa en någorlunda "lokal" blogg! :) Lycka till med planeringen av nya lägenheten!

2011-09-08 @ 13:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0