Klappa Vinka Hoppa

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 15:07:02 | I kategori: Alva 0 -1 år |


Imorse när Alva vaknade var febern helt borta, jätteskönt! Synd bara att det är snöstorm utanför fönstret så det blir mest inomhusaktiviteter idag också. Men under veckan som gått har Alva lärt sig ytterligare några saker, jag blir så stolt varje gång det händer något nytt!

Hon har klappat händerna så fort man säger ordet klappa sen några veckor tillbaka, men nu både vinkar och hoppar hon på beställning! Hon har vinkat i några veckor men inte varje gång någon vinkar till henne, men sedan några dagar tillbaka vinkar hon varje gång man säger ordet vinka, och även så fort någon tar på sig jackan i hallen. Tidigare hoppade hon mest när hon satt i gåstolen, men nu guppar hon upp och ner  även när hon sitter ner  på golvet, så fort man säger ordet hoppa. Röra sig till musik har hon också börjat med.

Feberfri och glad idag!                                        - Jaha sa du vinka!



För några dagar sedan när vi satt och åt sa jag något med ordet doppa, typ -Alva doppa inte händerna i maten. Då satte hon igång att hoppa istället, gullungen hörde inte riktigt skillnad på doppa och hoppa..

I förrgår kväll när hon hade hög feber och bara låg i min famn och stirrade upp i taket kom plötsligt några nya  ord också i feberyran, hon sa flera gånger -tidta dä, och pekade även på lampan. Titta där betyder det på icke bebisspråk..


pappa läser saga igår kväll, Alva pekar på djuren och vill helst vända blad själv..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0