En bra natt

Publicerat: 2010-11-17 Kl: 13:42:04 | I kategori: Vardag |


De senaste tre nätterna har varit lite bättre än katastrofveckan förra veckan då vi inte fick sova mer än någon timme per natt. Men de senaste nätterna har Alva sovit mellan 1-3 timmar i sträck utan att väcka oss vilket är ett framsteg, dock har hon stått upp klarvaken i spjälsängen prick klockan ett varje natt och har då fått flytta över i vår säng. I natt då jag vaknade av att hon stod upp och var vaken tog jag för givet att klockan var ett, men sen slängde jag en blick på min armbandsklocka som visade på 6.30!! Det är nog det längsta Alva sovit i sin egen säng någonsin, och mellan 24 och 6.30 gjorde hon inte ett knyst. Vilket framsteg, nu hoppas vi på att det här håller i sig och inte var en engångsföreteelse. Vi ska försöka skära ner sovstunden på dagen från tre till två gånger, det kanske var det som gjorde att natten blev en succé.

Idag har vi fått besök av Alvas morfar som kom förbi en sväng och lekte med Alva innan han åkte till jobbet. Vi var ute en sväng i kylan, men Alva verkar trivas utomhus!

Bus med morfar!


Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days-

Men vad gulligt av dig, tack snälla söta vad glad jag blev! :-) Jo jag fotar allt själv, så det var mina saker du såg i bloggen.



Klart du ska lära dig photoshop o vara kreativ där igenom, himla kul program. Är det svårt o komma igång så tipsar jag om att googla o söka på nätet efter bra sidor där man kan lära sig lite grunder o så. O så brukar ju vissa kommuner ordna med studiekurser, kanske kan vara något annars? Lovar att det är himla kul så när man väl börjat är man fast!



Gillar de fina vinterbilderna här ovan, så söt hon är!

2010-11-17 @ 19:31:32
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Michan

Hej hittade precis hit och ville bara säga att gud vad söt hon är och din blogg är jätte trevlig, kommer tillbaka igen.

Mvh Michan

2010-11-17 @ 20:43:04
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Haha din Alva låter som min Alva :P vaknar ofta av att hon står i sängen och vill flyttas. Nu två kvällar i rad har hon suttit upp i sin säng och gråtit stackarn, dessa tänderna :(

2010-11-17 @ 21:31:34
URL: http://lising.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna S

Härliga bilder och härliga unge som sovit så bra!!



Tossorna som lilla A har på fötterna. Sitter de kvar bra?

Nicole har alltid raggsockor när hon sover i vagnen men du kasnek rekommenderar de där?



Kram

2010-11-17 @ 22:54:04
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Va mysigt med morfars bus i snön!!

o härligt att ni fått lite fler timmar på sömnkontot den här veckan! vi är riktigt bortskämda vad gäller det, Ellen har sovit bra och länge på nätterna från första början! det brukar dock inte bli så mkt sömn under dagarna, men men :)



Ellen älskar tårta ;)

2010-11-17 @ 23:03:48
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Tova

Åh så söt hon är!

Vad skönt att det går framåt med sömnen också, ibland är det ju katastrof som du säger... och bara man får liite mer sammanhängande sömn kan kännas som ett enormt lyft :)

Min Elliot sover hyfsat bra nu vid 10 månader, men fortfarande har man nog inte fått en hel natts sömn sen han föddes... ;)

2010-11-18 @ 13:10:45
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0