Budgetshopping

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 14:49:00 | I kategori: Shoppat |


Efter att ha duschat de två senaste dagarna med schampo istället för duschkräm blev det en sväng förbi Rusta för att fylla på "lagret". Vi bor i och för sig bredvid en Icabutik där vi småhandlar nästan varje dag, men av någon anledning har jag glömt att köpa duschkräm hela veckan. Och jag var ändå sugen på att kika lite på deras julsortiment, jag tycker att de brukar ha väldigt många fina julkulor och annat att dekorera granen med! Förra året var jag höggravid vid jul så då struntade vi i att pynta så mycket, vi skippade till och med julgranen. Men vi visste ju att vid det tiden då granen skulle plockas bort skulle vi ha en nyfödd bebis här hemma, och då hade nog granen fått stå kvar ändå till april innan vi orkat ta bort den..

Tydligen så har dom byggt om hela Rustabutiken sen jag var där sist, det kändes mycket midre trångt och med tydliga avdelningar. Jag gillar ju att shoppa var jag än är, så vi strosade runt en stund och kikade på lite allt möjligt. Men det blev det jag kom dit för, en massa duschgrejer och tvålar, samt lite julsaker. Och en bok till Alva. Och presentpapper. Och godis och kanske nåt mer.. Jag kommer inte ihåg vilken färg vi har på julgranskulorna här hemma i förrådet, så jag ska kolla upp det innan jag köper fler, men det blev en ensam liten julgranskula i alla fall, en cupcake!



Polkagrisarna ska hänga i granen!


Fyller på lagret med tvål, måste säga att jag älskar Rustas 10-kronors pumptvålar, de luktar hur gott som helst! Så jag hamstrade lite..

Rusta måste nog vara lite som Ikea. Man går in och ska bara köpa lite servetter men kommer ut med tre fulla påsar..

Kommentarer
Postat av: Ingrid

guud så söt blogg :)

2010-11-15 @ 16:33:22
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/
Postat av: Madde

Rusta har verkligen mkt att hänga i granen:)

2010-11-15 @ 21:14:39
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: linda-mamma till Tyra

Kojan är en favorit, hon kan sitta där inne och babbla länge. Hon ser köket, alla som passerar mot sovrum och badrum, och in i vardagsrummet från hennes hörna. Jag tror det spelar roll att hon ser vart vi är hela tiden. Det där med gåvagn, har ni testat på öppna förskola eller hos vänner? De flesta barn verkar inte vara speciellt intresserad av vagnen förrän de kan gå på riktigt. Tyra går sällan SJÄLV fram och väljer vagnen här hemma, det är när vi leker tillsammans. På ÖF går hon oftare fram och använder nån av vagnarna, tror det är för andra barn använder den. Men av de bebisar som är typ 11-12 månader som jag känner så är det inte så vanligt att de springer runt med gåvagnen. Jag tror det är som du säger, en dag så bara vaknar de upp och vill testa att ta ett par steg. Ska visst redan vara förinprogrammerat sånnt där, när de tänker ta sina första steg. Tyra är ganska stabil och har bra balans, men hon har hållt på länge och tagit några steg själv, men hon verkar inte speciellt intresserad av att gå på riktigt, men en dag så släpper det väl...

2010-11-15 @ 21:28:06
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Jag måste också besöka Rusta snarast :P

2010-11-16 @ 11:30:34
URL: http://lising.blogg.se/
Postat av: Anna S

Ja gud ja! Rusta har sååå mycket grejer som slinker ner i korgen!!

Innan jag var mammaledig brukade jag besöka Rusta på lunchen och jag blev nästan mobbad av jobbarkompisarma för det ;).

2010-11-16 @ 23:47:37
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0