Pepparkaksfil!

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 14:38:20 | I kategori: Vardag |


Alva sitter och pillar i sig leverpastejbitar samtidigt som hon spanar på traktorn här utanför och gör brummande ljud ♥

 

Fy vad det är jobbigt att kliva upp på morgonen under vintern då det är becksvart ute. Men det är tur att Alva alltid vaknar jätteglad på morgonen, man kan liksom inte bli på dåligt humör när hon står i spjälsängen bredvid vår säng, sträcker ut sin lilla hand och säger mammma med ett leende. I vanliga fall har hon börjat få en bit macka medan jag äter frukost, men idag satt hon bara och pillade i sig små leverpastejbitar, det verkar vara favoriten just nu. Eller hon gillar det mesta bara hon får äta själv! Själv provade jag på en nyhet jag hittade i mejerihyllan, nämligen pepparkakefil! Den var kanske lite för söt för min smak, men den kändes iallafall väldigt julig!

 

Idag blir det till att inhandla och slå in de sista juklapparna och försöka städa lite här hemma, vi ska ju fira jul hos oss i år så man vill såklart ha extra fint! Hur fint det nu går att ha med en liten tjej som stökar ner och drar fram allt eftersom jag städar undan..


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag är också otroligt morgontrött & mina barn har varit trötta nu på senare tid.Jag brukar annars inte behöva väcka dem,men nu får jag göra det & jag tycker det är så svårt att väcka sovande barn,de är ju så söta när de sussar.Pepparkaksfil låter lite hm..konstigt.Jag tror jag inte skulle gilla den.Ska också städa idag,men som du säger har man barn i huset så syns det inte.Det viktigaste är ju att få bort dammråttorna.Ha en mysig dag idag,kram1

2010-12-22 @ 08:37:47
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Jag är också riktigt morgontrött...men Edvin har ALLTID varit morgonpigg. Oftast gör han morgon kl 4-5. Tur att han är så stor så han klarar sig själv på morgonen med att starta igång en film eller datorn och att Tore (för det mesta) är mer morgontrött ;)

Hoppas att ni får en bra onsdag!

Kram

2010-12-22 @ 09:48:44
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Caroline

Jag förstår det där med städningen. Jag börjar i ena änden av huset och när jag kommit till andra och vänder mig om ligger det leksaker överallt igen.



Jag är evigt tacksam att jag har morgontrötta barn, min tvååring brukar vakna mellan 9 och 10 även om hon lägger sig i tid på kvällen. Bebisen sover hela tiden känns det som så det är knappt någon skillnad på natt och dag för honom. Skööönt!



Ha en fin dag! Kram

2010-12-22 @ 10:25:33
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Jannie

så sant som det är sagt!

Man börjar i ena änden av huset och gör tiptop,

men sen får man ändå börja om när man har gjort sista rummet.ha ha ha De är för goa!



Tack snälla du!O visst är det så.Görsvårt o välja ut bara några bilder.Hade ju lätt kunnat tapetsera med dom annars...Ha en härlig dag!Kramar

2010-12-22 @ 10:57:16
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Sanna Mamma Till Skrutt

Men tack snälla :)



Här är en till som är morgontrött :) men min lilla tjej är allt annat än det, upp tidigt..



Jag känenr igen det där med städningen, jag hade storstädning här hemma nyligen, städa o röjde undan från golv till tak, meeen med lilla hjälpredan så fick man ju extra jobb o i hennes rum såg det ut som ett bombnedslag efter ett par minuter:)



Kramar

2010-12-22 @ 10:57:23
URL: http://susannahlundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0