Mellandagsrean!

Publicerat: 2010-12-26 Kl: 21:46:00 | I kategori: Shoppat |


Eftersom jag jobbar i en klädbutik har vi fullt upp i butiken under mellandagsrean och jag har nog inte besökt mellandagsrean själv på säkert fem år. Då jag är föräldraledig i år tyckte jag att det var dags för mig också att få gå på stan och göra lite fynd, så jag lämnade Alva och Andreas hemma och tog med min mamma ned på stan för att få shoppa lite! Jag och min mamma är lika shoppingtokiga båda två, så vi kommer alltid hem med en massa påsar när vi handlar tillsammans - idag var då verkligen inget undantag..


Det jag mest ville fynda på rean var fina julsaker som vi kan ha i vår nya lägenhet nästa år, vi kommer att ha så många fler fönster då att ha fina stjärnor och lyktor i! Det lyckades jag ganska bra med, och så slank det med lite annat också av bara farten. Det är inte så ofta jag är på stan utan Alva så det gäller att passa på att gå och prova kläder och shoppa ifred..

 

 

 

Jag har kikat på den fina hjärtserien på Lagerhause länge, och nu blev det en bricka, glöggmuggar, kökshanddukar och en grytvante


 

Stjärnlyktorna att hänga i fönstret kommer från Åhlens, och ljuslyktorna och kedjan från Indiska


 

Kanske att jag råkade köpa några saker som inte var på rea, dessa fina bodys med regnbågar från Lindex fick följa med hem till Alva. Sockarna var dock på rea..


 

Randig klänning, velourklänning och haklapp från Åhlens


 

Jag lyckades hitta lite grann till mig själv också, en jättefin grå kofta och vantar från Åhlens, dock var koftan en vårnyhet..


Jag kom visst hem med väldigt mycket saker ser jag nu när jag lade upp allting på bordet, men det lär väl dröja några år innan jag får chansen att besöka mellandagsrean nästa gång!


Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt att se vilka shoppingfynd du gjort! Imorgon är det äntligen min tur att släppas loss på stan...Ooo, vad det ska fyndas,hihi..

2010-12-26 @ 22:24:09
URL: http://elinpels.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Va fint du köpt! Jag har precis suttit på lindex sida och tänkt klicka hem dom två bodysarna (+ lite till) ... men eftersom jag ska in till stan i veckan tänkte jag handla det då istället ;)

Kram!

2010-12-26 @ 22:48:43
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Josefin -Happy Days-

Så mkt fint o vad roligt att gå på stan o shoppa med sin mamma. :-) Har inte varit på rean själv än o jag vet inte om jag kommer få tid o springa på den nu i veckan heller. Jag får väll ge mig på resterna sen nä alla slagits klart, haha... ;-D



Vad roligt du visade mina foton för din sambo. :-)



Kram o trevlig ny vecka!

2010-12-27 @ 08:59:52
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: mamma till William

Godmorgon..Fina klappar ni har fått.Ha en fin måndag söta.kram kram

2010-12-27 @ 11:18:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vilka fina fynd du gjort! Jag brukar sällan hitta nåt på rean utan hittar alltid nåt roligare bland nyheterna tyvärr. Men idag ska jag göra ett rea försök. Skönt för dig att shoppa utan Alva - brukar gå smidigare utan barnen.:)



Kram

2010-12-27 @ 11:34:58
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0