hemma hos oss - datarummet

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 09:58:52 | I kategori: Hemma hos oss |




Såhär ser det ut när man kikar in från hallen, tavlan kommer från Isa form




Välsorterat med pärmar och lådor för papper och kvitton, synd bara att jag ändå knövlar in alla kvitton på helt andra olika ställen..

Databordet har min pappa hjälpt mig att bygga, det är en måttanpassad köksbänkskiva med ikea-ben. Hyllan ovanför är från Coop bygg och beslagen från samma ställe. Perfekt att få exakt de mått man vill ha! Hurtsen under bordet är också från Ikea.



Alla presentpapper samlade, Alvas favoriter att klämma sönder

Jag tänkte fortsätta visa lite bilder på vår lägenhet, och här kommer lite bilder på vårt lilla datarum - eller "Elins dröm om en walk in closet som försvann" som man också skulle kunna kalla det. Egentligen är datarummet en klädkammare, och när vi var på visningen av lägenheten visste jag redan då att jag ville göra om den till en walk in closet med garderober och hyllor från golv till tak. Det var även planen efter det att vi bestämt oss för att köpa lägenheten, jag satt i timmar och åter timmar och planerade och mätte på Ikeas hemsida där man kan bygga en virutuell garderobsvägg med deras PAX-system.

Sen flyttade vi in och upptäckte att det bara fanns ett enda bredbandsuttag i lägenheten och att det satt just utanför klädkammaren. Då vi inte hade någon sladd som räckte ända bort till rummet vi tänkte ha som datarum så ställde vi in datorn i klädkammaren lite provisoriskt sådär. Bara att den står kvar ännu nu tre år senare och det har tillkommit både ett hemmabyggt databord och en hylla ovanför. Så bra gick det med den drömmen..

Kommentarer
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Önskar jag var lika pysslig som dig :)

2010-12-10 @ 12:12:29
URL: http://lising.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad smart att ha pappret i "soptunnan". De är ju även fina som prydnad. Jag måste fråga dig om Alvas garderob, var har du köpt galjarna?

Trevlig fredag!

2010-12-10 @ 13:06:03
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Sandra

Heej Kan du inte göra mig en liten liten tjänst? Gå in på denna sidan och bara klicka på GILLA knappen http://careofgerd.com/aretsbaby2011/nikki/



Svårare än så är det inte!!:) Taaack! Fin blogg förresten!



Kraam

2010-12-10 @ 13:44:21
URL: http://www.nikkicassandra.devote.se
Postat av: Annas inspiration

Så mysigt & hemtrevligt :-)

Hoppas ni har en mysig fredag



kramis

2010-12-10 @ 22:11:51
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Chicmommy - mamma till Ajdin

Brukar inte lämna kommentarer som inte är inläggsrelevanta men måste bara kommentera vilken underbar söt sessa du har :) Du ska vara stolt över henne :)



Ha nu en fortsatt trevlig fredag

Kram

2010-12-10 @ 22:56:13
URL: http://chicmommy.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Super fint! :)

2010-12-11 @ 17:38:18
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0