Gofika från bombadill design

Publicerat: 2010-12-06 Kl: 20:30:16 | I kategori: Inredning -Barnrum |



Ända sedan jag började inreda Alvas rum har jag varit så sugen på att fixa ett litet kök till henne. Det finns jättemånga fina här på Styleroom där man kan fastna i timmar för att hitta inspiration. Jag tycker att det är så fint att ha en liten spis och diskho, och flera hyllor ovanför med köksleksaker, servis och bakelser av alla de slag.

Jag hade bestämt att vänta med det projektet tills vi flyttar nästa höst, dels för att Alvas rum är så litet just nu så att det knappt skulle få plats, dels för att det nog dröjer några månader till innan hon ens är intresserad av att leka med ett kök. Då hade jag ju även tänkt vänta med att köpa alla tillbehör till köket, men nu såg jag att det var fraktfritt just nu hos Busfröt där de säljer en del fina bakverk i tyg från Bombadill som jag hade planer på att köpa i samband med köksbygget. Så jag kunde inte hålla mig från att göra en liten beställning då jag inte sett någonstans dessa säljs här i stan.

Jag vet dock inte om det räknas som en julklapp till Alva, eller en julkapp till mig själv som tycker att de är så fina att ha som dekoration i barnrummet..


Julklapp till Alva eller julklapp till mamma? Chokladbollar, dammsugare, bulle och muffins blev det.


Bilderna är lånade från Busfröt





Kommentarer
Postat av: Mickan

Åh, bombadills produkter är ju så fina. Skulle själv vilja ha ett gäng. :P

Kramar

2010-12-06 @ 21:44:08
URL: http://angel-like.com
Postat av: Dinka

De har jag önskat till min lilla älskling i julklapp.Visst är de super fina :)



2010-12-07 @ 14:07:49
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0