Första ettårspresenten inhandlad!

Publicerat: 2010-12-02 Kl: 14:25:01 | I kategori: Inredning -Barnrum |


Idag gjorde jag en beställning av en present till Alvas ettårsdag i januari, den första till och med för det vi köpt hittills har mer varit tänkt som julklappar. Eftersom hon är så liten och ändå inte kommer att uppskatta presenterna lika mycket som presentpapperet och snörena så ska vi försöka att inte köpa för mycket, max fem paket per tillfälle har vi kommit fram till. (Gissa vems idé? - Andreas såklart för jag skulle kunna köpa hur många som helst) Men det återstår dock att se om jag kan hålla mig till det då jag brukar vara ganska bra på att shoppa!

Bilderna är lånade från Julias vita drömmar där jag beställde denna fina spårvagnsväska!


Den första födelsedagspresenten blev efter ett tips på styleroom denna underbara väska i form av en spårvagn! Den har även hjul och ett snöre så den har många användningsområden. Alva älskar både att plocka ur saker ur väskor och att brumma runt med sånt som har hjul så jag tror att den blir uppskattad! Det är ju inte speciellt synd heller att den är så fin att den kan stå på en hylla i Alvas rum som prydnad när den inte andvänds!

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Åh den är sååå fin!

2010-12-02 @ 22:40:32
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Emma H

Hej! Tänkte bara lämna ett litet avtryck. Jag hamnade i din blogg av en slump idag och tycker den är riktigt mysig. Vilken söt tjej du har, och hennes rum har du fått till jättefint! Jag gillar verkligen uggletavlorna. Vet du vad tyget heter?



Den här spårvagnsväskan fast i rött gav jag min äldsta när han fyllde ett år (han är 2,5 nu) men han slet snabbt av locket. lite tråkigt. Fast den är ju fin ändå.

2010-12-03 @ 19:41:42
URL: http://sitamoia.blogg.se/
Postat av: Emma H

Haha, jag insåg just att jag ju hittade hit eftersom du hittat till min tårtblogg! =D Förvirrad man är ibland. Jag har för mycket på gång på internet samtidigt, det är ett som är säkert. Jag tycker du ska testa att göra en sån typ av tårta som jag pysslar med! Inte så svårt som det kan se ut ibland, och riktigt kul! Speciellt att få trasha resultatet, hihi.

2010-12-03 @ 20:51:09
URL: http://sitamoia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0